Gossip

Adele îi cântă de Revelion lui Abramovici

Cântăreaţa britanică este invitata de onoare a petrecerii cu ştaif a miliardarului rus, care va avea loc, ca în fiecare an, la casa de vacanţă a acestuia din Marea Caraibilor.


Soţia lui Roman Abramovici, Dasha Zhukova, este o mare admiratoare a cântăreţei Adele, aşa că i-a cerut soţului ei s-o convingă pe aceasta să vină la petrecerea lor de Revelion.

„Adele este un nume de pe lista de vedete pe care le caută Roman. El are întotdeauna un star de calibru care cântă la acea petrecere, iar acest an nu va fi unul diferit“, a declarat o sursă pentru tabloidul „The Sun“.

„O mică vacanţă într-o regiune exotică este întotdeauna o idee atrăgătoare. Petrecerile organizate de Roman sunt legendare. Cheltuie atât de mulţi bani pe aceste petreceri, încât ele nu dezamăgesc niciodată“, a adăugat aceeaşi sursă.

Patronul echipei de fotbal Chelsea este renumit pentru petrecerile sale pretenţioase, iar anul acesta se zvoneşte că-i va avea printre invitaţi şi pe Daniel Craig împreună cu soţia sa, pe Rachel Weisz şi pe regizorul Sam Mendes.

Foto: Reuters

Comentarii

Articole asemănătoare

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 58 de ani

News

Cum arată Monica Tatoiu în costum de baie, la 58 de ani

Ca multe alte vedete, şi „doamna Oriflame“ a fugit de frigul iernii din România. Dacă în noiembrie făcea plajă în Caraibe, acum femeia de afaceri a plecat împreună cu soţul său peste Ocean, tocmai în însoritul Uruguay.

FOTO Andreea Bălan, goală în cadă

News

FOTO Andreea Bălan, goală în cadă

După agitata noapte dintre ani, tânăra cântăreaţă a avut nevoie de mult somn şi relaxare. Aşa că, de cum a ajuns acasă, şi-a oferit o binemeritată baie cu apă fierbinte – la care i-a făcut părtaşi şi pe fanii ei!

FOTO Cum a arătat vacanţa lui Adrian Năstase?

News

FOTO Cum a arătat vacanţa lui Adrian Năstase?

Înainte de-a trece prin emoţiile unui nou proces intentat lui şi soţiei sale, Dana, fostul premier a avut parte de zile liniştite, în familie. Iată cum au petrecut soţii Năstase.

Gossip

Adele se teme de un atac armat?

Căci altfel de ce ar fi ales să instaleze geamuri antiglonţ în noua ei vilă din vestul Londrei? Ori poate medalia oferită recent de Regină trebuie ţinută sub strictă protecţie?

News

Daniel Craig a atacat un fan în public

Actorul 007 şi-a ieşit din fire, în timp ce se plimba cu soţia lui, Rachel Weisz. Atât de tare, încât a şocat şi trecătorii, când a luat telefonul din mâna unui fan care le făcea poze.

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

News

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

În ciuda expunerii sale uriaşe şi a poveştilor ei de dragoste care au făcut-o faimoasă, Adele a devenit o secretoasă şi chiar maniacă în privinţa familiei sale.

FOTO Javier Bardem are steaua lui

News

FOTO Javier Bardem are steaua lui

Era şi timpul ca talentatul actor spaniol să primească o astfel de recunoaştere, o stea pe celebrul bulevard al celebrităţilor, din Los Angeles.

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

Filme

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

La doar o zi de la lansare, single-ul „Skyfall“, care va fi folosit drept coloană sonoră pentru noul film din seria „James Bond“, a strâns aproape 5 milioane de accesări pe Youtube.