Gossip

Adele îi cântă de Revelion lui Abramovici

Cântăreaţa britanică este invitata de onoare a petrecerii cu ştaif a miliardarului rus, care va avea loc, ca în fiecare an, la casa de vacanţă a acestuia din Marea Caraibilor.


Soţia lui Roman Abramovici, Dasha Zhukova, este o mare admiratoare a cântăreţei Adele, aşa că i-a cerut soţului ei s-o convingă pe aceasta să vină la petrecerea lor de Revelion.

„Adele este un nume de pe lista de vedete pe care le caută Roman. El are întotdeauna un star de calibru care cântă la acea petrecere, iar acest an nu va fi unul diferit“, a declarat o sursă pentru tabloidul „The Sun“.

„O mică vacanţă într-o regiune exotică este întotdeauna o idee atrăgătoare. Petrecerile organizate de Roman sunt legendare. Cheltuie atât de mulţi bani pe aceste petreceri, încât ele nu dezamăgesc niciodată“, a adăugat aceeaşi sursă.

Patronul echipei de fotbal Chelsea este renumit pentru petrecerile sale pretenţioase, iar anul acesta se zvoneşte că-i va avea printre invitaţi şi pe Daniel Craig împreună cu soţia sa, pe Rachel Weisz şi pe regizorul Sam Mendes.

Foto: Reuters

Modifică Setările