News

Adele iubeşte un bărbat însurat?

De câteva săptămâni, cântăreaţa britanică radiază de fericire, de când are o relaţie cu Simon Konecki. De curând însă presa a aflat că acesta este însurat şi are şi o fetiţă.

Soţ şi tată, Simon Konecki (37) este cel căruia Adele (23) e gata să-i ofere inima sa, chiar dacă ea a fost profund rănită de-o poveste de dragoste anterioară, care a inspirat atâtea dintre celebrele ei cântece. Ea n-a ascuns niciodată durerea pe care a resimţit-o după fostul iubit, dar familia şi prietenii au încurajat-o să nu renunţe să spere că într-o zi îşi va întâlni jumătatea.

Citeşte şi Adele nu mai e singură

De când este cu Simon, Adele pare să-şi fi regăsit pofta de viaţă, în ciuda faptului că noul ei partener este un bărbat însurat, aşa cum dezvăluie publicaţia “Public”. Bărbatul de 36 de ani s-a căsătorit în 2004 cu stilista de modă Clary Fisher şi are o fetiţă de cinci ani. Se spune că în prezent ar fi în divorţ.

Supărată că presa a publicat astfel de informaţii, Adele s-a simţit datoare să explice situaţia pe blogul ei: “Aceasta este prima şi ultima oară când comentez despre relaţia mea cu Simon. Contrar celor publicate în presa de astăzi, Simon este un bărbat divorţat şi aşa a fost în ultimii patru ani. Toţi cei care ne cunosc nu ne doresc decât binele. Acesta este adevărul”.

Când jurnaliştii au încercat să discute cu fosta soţie a lui Konecki, Clary, care locuieşte în Sussex şi foloseşte în continuare numele soţului ei, aceasta a refuzat să comenteze situaţia.

Foto: Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Adele se logodeşte?

Gossip

Adele se logodeşte?

Gossip

Adele îi cântă de Revelion lui Abramovici

Cântăreaţa britanică este invitata de onoare a petrecerii cu ştaif a miliardarului rus, care va avea loc, ca în fiecare an, la casa de vacanţă a acestuia din Marea Caraibilor.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

Gossip

Adele se teme de un atac armat?

Căci altfel de ce ar fi ales să instaleze geamuri antiglonţ în noua ei vilă din vestul Londrei? Ori poate medalia oferită recent de Regină trebuie ţinută sub strictă protecţie?

Iia se poartă şi în clanul Kardashian

Fashion

Iia se poartă şi în clanul Kardashian

După ce i-a servit drept inspiraţie lui Tom Ford pentru colecţia din vara anului trecut, bluza tradiţional românească a devenit un trend hot şi peste Ocean.

Lady in Red la Premiile Grammy

Fashion

Lady in Red la Premiile Grammy

În apropierea Zilei Îndrăgostiţilor, covorul roşu de la gala Grammy a fost şi mai hot, prin prezenţa unor vedete care au ales să poarte ţinute în roşu vibrant, pasional.

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

News

Ce nume i-a dat Adele băieţelului său?

În ciuda expunerii sale uriaşe şi a poveştilor ei de dragoste care au făcut-o faimoasă, Adele a devenit o secretoasă şi chiar maniacă în privinţa familiei sale.

Björk, operată pe coardele vocale

News

Björk, operată pe coardele vocale

Cântăreaţa de origine islandeză a suportat o intervenţie chirurgicală de înlăturare a unui polip apărut pe coardele vocale care-i punea în pericol cariera muzicală.

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

Filme

Adele, vocea de pe noul „James Bond“

La doar o zi de la lansare, single-ul „Skyfall“, care va fi folosit drept coloană sonoră pentru noul film din seria „James Bond“, a strâns aproape 5 milioane de accesări pe Youtube.