News

Adele iubeşte un bărbat însurat?

De câteva săptămâni, cântăreaţa britanică radiază de fericire, de când are o relaţie cu Simon Konecki. De curând însă presa a aflat că acesta este însurat şi are şi o fetiţă.

Soţ şi tată, Simon Konecki (37) este cel căruia Adele (23) e gata să-i ofere inima sa, chiar dacă ea a fost profund rănită de-o poveste de dragoste anterioară, care a inspirat atâtea dintre celebrele ei cântece. Ea n-a ascuns niciodată durerea pe care a resimţit-o după fostul iubit, dar familia şi prietenii au încurajat-o să nu renunţe să spere că într-o zi îşi va întâlni jumătatea.

Citeşte şi Adele nu mai e singură

De când este cu Simon, Adele pare să-şi fi regăsit pofta de viaţă, în ciuda faptului că noul ei partener este un bărbat însurat, aşa cum dezvăluie publicaţia “Public”. Bărbatul de 36 de ani s-a căsătorit în 2004 cu stilista de modă Clary Fisher şi are o fetiţă de cinci ani. Se spune că în prezent ar fi în divorţ.

Supărată că presa a publicat astfel de informaţii, Adele s-a simţit datoare să explice situaţia pe blogul ei: “Aceasta este prima şi ultima oară când comentez despre relaţia mea cu Simon. Contrar celor publicate în presa de astăzi, Simon este un bărbat divorţat şi aşa a fost în ultimii patru ani. Toţi cei care ne cunosc nu ne doresc decât binele. Acesta este adevărul”.

Când jurnaliştii au încercat să discute cu fosta soţie a lui Konecki, Clary, care locuieşte în Sussex şi foloseşte în continuare numele soţului ei, aceasta a refuzat să comenteze situaţia.

Foto: Daily Mail

Comentarii

Articole asemănătoare

Adele se logodeşte?

Gossip

Adele se logodeşte?

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

Modifică Setările