News

Adelina Pestriţu a renunţat la inhibiţii şi la haine în Las Vegas. Cum şi-a sărbătorit soţul frumosa brunetă

Adelina Pestriţu a renunţat la inhibiţii şi la haine în Las Vegas. Cum şi-a sărbătorit soţul frumosa brunetă

Adelina Pestriţu şi-a prelungit concediul în America. Frumoasa brunetă a făcut senzaţie la gala E! People Choice Awards, unde a păşit pe covorul roşu alături de numeroase celebrităţi şi a primit premiul pentru cel mai bun iubit influencer din România, dar aventura ei nu s-a terminat aici. Ba mai mult, a continuat într-un mod incendiar.

Adelina Pestriţu şi soţul ei, Virgil Şteblea, au decis să îşi continuă aventura americană şi să îşi ofere câteva zile de răsfăţ, mai ales că cei doi au avut  o nuntă de poveste în urmă cu câteva luni, dar şi-au tot amânat luna de miere. Momentul a fost foarte bine ales, iar Virgil a reuşit astfel să îşi sărbătorească şi ziua de naştere la Las Vegas.

Adelina s-a ghidat după principiul "Ce se întâmplă în America, rămâne în America", aşa că darul oferit jumătăţii sale a fost unul incendiar.

 “De ziua soţului m-am gândit ce aş putea să îi ofer, dar am ajuns la concluzia că cel mai bun cadou sunt eu într-un set de lenjerie. La mulţi ani, soţul meu drag şi iubit!
Să ne trăieşti o viaţă şi să te bucuri de fiecare clipa la intensitate maximă. Eu şi Zeny suntem cele mai fericite că te avem! Te iubesc mult!”, a scris Adelina pe un cont de socializare.

Modifică Setările