News

Adelina Pestriţu îşi serbează ziua de naştere la Miami

Adelina Pestriţu îşi serbează ziua de naştere la Miami

Anul acesta, vedeta îşi va aniversa cei 30 de ani în America. Iată ce o aşteaptă acolo.

FullSizeRender

Al doilea majorat, aşa cum mai este numită aniversarea celor 30 de ani, o va prinde pe Adelina Pestriţu tocmai la Miami. Aşa se face că, pe 2 februarie, bruneta va petrece cu mare fast la peste 30 de grade!

“Dacă anii precedenţi am dat petreceri cu 200-300 de invitaţi, mai ceva ca la nuntă, pentru acest nou capitol din viaţa mea am ales să plec în Statele Unite ale Americii, la Miami mai exact, unde mă aşteaptă câţiva prieteni de suflet, români şi americani, care, atunci când i-am anunţat că voi veni să mă serbez acolo, deja au făcut planul de distracţie şi călătorii. Sunt câteva obiective turistice pe care nu le-am bifat atunci când am mai fost, dar de dată această sunt cap de lista.”

O mare iubitoare de soare şi de plajă, Adelina a ales să meargă la Miami, acesta ocupând primele locuri în topul preferinţelor ei turistice: “Vibe-ul oraşului este unul pozitiv care te duce cu gândul la vacanţa perfectă şi la filmele pe care le-am vizionat de-a lungul timpului. Este curat şi foarte civilizat, iar locuitorii care sunt veniţi de prin toate colţurile lumii emană multă energie pozitivă”, adaugă fondatoarea www.edamagazine.ro.

IMG_2119

Pentru ziua de 2 februarie, Adelina ştie deja că îşi va pune câteva dorinţe aşa cum face la fiecare eveniment important:

“Universul lucrează pentru tine, însă doar dacă îi întinzi o mână de ajutor. Am câteva visuri de transformat în realitate şi voi profita şi de această ocazie să transmit mesaje în Eter.”

"Pe 2 februarie fac 30 de ani şi mă simt neaşteptat de bine. De ce spun neaşteptat?! Pentru că toţi prietenii mă avertizau că o să mă confrunt cu fel şi fel de stări la schimbarea prefixului şi îmi era oarecum teamă de acest moment. Acum, că mă aflu în faţa lui, mă simt mai fericită că niciodată "să-l îmbrăţişez". Viaţa mea nu mai este ca la 20 de ani, însă asta nu înseamnă că este ceva rău. Astăzi sunt mai matură, mai responsabilă, mai conştientă de mine însămi, dar şi de cei pe care îi iubesc şi ştiu exact ce-mi doresc de la viaţă. Această vârstă vine la pachet cu multe alte responsabilităţi, dar şi cu promisiuni pe care mi le fac eu mie", mai spune Adelina Pestriţu.

IMG_1844

Modifică Setările