News

Adelina Pestriţu, Laura Cosoi şi Roxana Ciuhulescu, radioase şi cu burticile la vedere

Adelina Pestriţu, Laura Cosoi şi Roxana Ciuhulescu, radioase şi cu burticile la vedere camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Cele mai simpatice graviduţe din showbizul autohton s-au reunit la un eveniment. Laura Cosoi, Adelina Pestriţu şi Roxana Ciuhulescu au făcut paradă de burtici, duminică, îmbrăcate elegant şi cu zâmbetul pe buze. Mai au foart puţin şi vor deveni mame, iar cele 3 vedete radiază de fericire. Cu burtica proeminentă şi cu mâinile aşezate în zona sarcinii, au fost surprinse într-o fotografie care a strâns peste 20 de mii de aprecieri.

Pentru Adelina şi Laura Cosoi este prima sarcină, cele două trăind cele mai frumoase momente din viaţa lor în perioada maternităţii, pe când Roxana va deveni mamă pentru a doua oară. Showbizul va fi mai bogat cu trei copii după ce vedetele le vor da naştere pruncilor lor. Adelina va deveni mamă de fată, Laura, însărcinată în 7 luni, îi va da naştere tot unei fetiţe, în timp ce Roxana va naşte un băieţe. Vedeta mai are o fetiţă în vârstă de 9 ani, din căsătoria anterioară cu Mihai Ivănescu.

Foto: Instagram

Modifică Setările