Vedete

Adelina Pestriţu, Oana Roman, Cristina Ich şi Alina Ceuşan s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu. Ce mesaj au postat

Adelina Pestriţu, Oana Roman, Cristina Ich şi Alina Ceuşan s-au aliat împotriva Oanei Zăvoranu. Ce mesaj au postat

Duminică seara, 13 decembrie, 5 dintre cele mai cunoscute vedete din online au publicat simultan un mesaj în care anunţă că s-au coalizat împotriva Oanei Zăvoranu.

Decizia vine după ce, în ultimele săptămâni, actriţa de telenovele a început o campanie pe propria pagină de Instagram, în care îi atacă dur pe influenceri.

Adelina Pestriţu, Oana Roman, Cristina Ich, Alina Ceuşan, dar şi solista Anda Adam au publicat duminică seara un mesaj pe Instagram, prin care anunţă că vor acţiona pe cale legală împotriva Oanei Zăvăranu. Actriţa a început o campanie intensă pe propriile canale de social media, atacând activităţile, campaniile şi expunerea influencerilor.

„De ceva timp, o persoană al cărei nume nu aş dori să îl pronuţ sau să îl scriu, dar cu un anumit nivel de notorietate a pornit o campanie puternic denigratoare la adresa mea şi a altor influenceri din Social Media. Folosind jigniri, minciuni, calomnii, ameninţări şi alte mecanisme de aceeaşi categorie, aceeaşi persoană aduce grave atingeri la imagine şi nu numai. Noi nu am vorbit public despre acest lucru, pentru că nivelul la care se pretează acea persoană este unul în care nu vrem să coborâm nici noi, nici comunităţile noastre. Dar faptul că tăcem nu înseamnă că ignorăm. Dimpotrivă. Vom evita în continuare orice comunicare legată de acea persoană, dar pe de altă parte, facem tot ce este nevoie pentru a se asigura tragerea ei la răspundere."

Citeşte continuarea pe click.ro!

Modifică Setările