News

Adevărul despre mariajul dintre Priscilla şi Elvis Presley, scos la iveală într-o carte: ”S-a terminat cu viol”

Adevărul despre mariajul dintre Priscilla şi Elvis Presley, scos la iveală într-o carte: ”S-a terminat cu viol”

Ştim deja că marele rege al muzici rock`n roll avea o apetenţă deosebită pentru adolescente, însă cea mai recentă carte biografică scoate de sub pat unele dintre cele mai murdare secrete de budoar ale acestuia.

Autorul, pe nume Joel Williamson, punctează că Elvis Presley avea o viaţă sexuală bolnavă şi că nici măcar nu ascundea acest lucru. Chipurile, de fiecare dată când mergea în turnee, Elvis avea trei fete minore alături de el, dispuse să „se bată cu pernele, gâdilat, sărutat şi îmbrăţişat”.

Cartea, numită „Elvis Presley: A southern life”, scoate la iveală faptul că Elvis i-a fost infidel soţiei sale, Priscilla Presley, cu alte fete minore. Cât despre mariajul cu aceasta, autorul spune că Elvis avea o obsesie ciudată pentru ea: ”A făcut dragoste cu ea în toate modurile posibile, mai puţin pe calea tradiţională. Era ca şi cum virginitatea Priscillei era un alt lucru pe care Elvis voia să-l menţină într-un mod ciudat”.

Chipurile, la un moment dat, Priscilla a zburat către Memphis pentru a-l anunţa că nu mai este îndrăgostită de el şi că vrea să se separe. În acel moment, turbat de gelozie, Elvis a violat-o. ”Relaţia amoroasă dintre Elvis şi Priscilall s-a terminat cu viol marital”, se precizează în acea carte.

Comportamentul lui Elvis avea să se schimbe şi odată cu moartea mamei sale, Gladys, în 1958. Autorul notează că artistul se refugiază în sex: ”Dacă până atunci era o paradă de sex în viaţa lui, după a fost de necontrolat”.  Din 1958 şi până în 1977, când a murit, Elvis a avut mereu o femeie ori o fată în patul lui.

Modifică Setările