News

Adevărul despre logodna Dianei Dumitrescu

Adevărul despre logodna Dianei Dumitrescu

Săptămâna trecută, tabloidele vuiau despre oficierea relaţiei vedetei de televiziune cu un cunoscut actor. Ba chiar dădeau drept sigur un inel de logodnă şi o cerere în căsătorie. Iată despre ce a fost vorba, în realitate.

De când a divorţat de Ducu Ion, Diana Dumitrescu a tot încercat să-şi refacă viaţa, dar până acum n-a reuşit să-şi lege din nou sufletul de un alt partener stabil.

Şi, în timp ce fostul ei partener de viaţă şi-a format o nouă familie alături de Ioana Blaj, care i-a dăruit şi un copil, fanii au sperat ca şi Diana să fie aproape de un astfel de moment.

Bomba aruncată pe Facebook de o bună prietenă de-ale sale, Tili Niculae, a ajuns şi în presă, care a notat că Diana s-ar fi logodit cu Aureliu Surulescu. Iar vestea putea fi plauzibilă, de vreme ce amândoi au fost văzuţi mergând împreună la nunta Biancăi Ioniţă.

Citeşte şi:


Diana Dumitrescu se mărită?

„Cererea în căsătorie a fost un zvon eronat dat de tabloide. Acum, nu îmi doresc să mă recăsătoresc. Dar nu mai zic «niciodată»!“, ne lămureşte actriţa.

„Eu pot să vă înşir acum vreo 5-6 trăsături, dar probabilitatea să le găsesc pe toate într-un bărbat este nulă. Aşa că aştept să mă lovească amorul şi sper că va avea macar o calitate din cele pe care mi le doresc. Până la momentul acela, nu spun nimic. E ca şi cu dorinţa. Dacă o spui cu voce tare, nu se mai îndeplineşte“, a declarat Diana Dumitrescu pentru ziare.com.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Cine este noul iubit al Dianei Dumitrescu?

Gossip

FOTO Cine este noul iubit al Dianei Dumitrescu?

Mult timp după divorţul de Ducu Ion, actriţa a încercat să-şi refacă viaţa amoroasă, dar a trecut din relaţie în relaţie fără a-şi găsi jumătatea. Acum zâmbeşte din nou în braţele altui iubit. Să fie, oare, el alesul?

Diana Dumitrescu se mărită?

Gossip

Diana Dumitrescu se mărită?

La doi ani de la divorţul de Ducu Ion, actriţa pare pregătită să-i jure iubire veşnică altui coleg de breaslă, de la care ar fi primit inelul de logodnă chiar weekendul acesta. Iată despre ce actor este vorba.

Ioana Blaj va deveni, în curând, mămică

News

Ioana Blaj va deveni, în curând, mămică

Iubita lui Ducu Ion a intrat deja în a noua lună de sarcină şi este doar o chestiune de zile până când va aduce pe lume bebeluşul mult aşteptat. Naşterea e programată să aibă loc la o clinică privată din Bucureşti.

Diana Dumitrescu, din nou singură

News

Diana Dumitrescu, din nou singură

Vedeta postului Pro TV Internaţional s-a despărţit de partenerul ei, actorul Dan Rădulescu, alături de care forma un cuplu la două luni de la divorţul de regizorul Ducu Ion.

FOTO Irina Mohora s-a măritat

News

FOTO Irina Mohora s-a măritat

Prezentatoarea de la TVR s-a căsătorit civil săptămâna aceasta cu Marius, cel alături de care trăieşte o poveste de dragoste de nouă ani încoace. Iată cum a fost la ceremonie.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.

News

Michael Douglas: “Sexul oral mi-a declanşat cancerul!”

Cel puţin, asta susţine starul hollywoodian, care a declarat pentru “The Guardian” că nu alcoolul şi ţigările i-au dăunat, ci o boală cu transmitere sexuală pe care ar fi luat-o pe cale orală.