News

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Avea 61 de ani

Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a murit după ce a fost infectat cu coronavirus. Avea 61 de ani

Liderul trupei Cargo s-a stins din viaţă. Adi Bărar a pierdut lupta! De câteva săptămâni era infectat cu coronavirus!

Cei care au anunţat că Adi Bărar s-a stins din viaţă sunt chiar colegii lui de trupă. Pe facebook au postat un mesaj scurt, dar emoţionant. Le este greu să îşi ia adio de la liderul lor. 

"Aşa intens cum a trăit toată viaţa pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, aşa a luptat pană azi! Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!", potrivit mesajului postat pe Facebook.

Artistul a fost internat în spital în 25 februarie, iar foştii săi colegi de trupă scriau pe pagina oficială de Facebook că starea lui este mai fragilă decât şi-ar fi putut închipui.

„Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”, transmiteau colegii pe 25 februarie. 

Se ştie că la 61 de ani acesta suferea şi de alte afecţiuni.

Foto: Facebook

Modifică Setările