Interviu

Adi Despot: „Doar scăpările se reţin şi se punctează”

Liderul formaţiei Viţa de Vie a devenit unul din cei patru bărbaţi sensibili, disciplinaţi, volubili şi atenţi care află ce vor femeile, graţie unei campanii iniţiate de postul DIVA Universal. În exclusivitate pentru OKmagazine.ro, am aflat cum s-a împăcat efervescentul artist cu restul colegilor din distribuţie şi ce comentarii are vizavi de latura sa feminină, dar şi de greşelile din trecut.

Intriga e simplă: eroinele serialelor „Soţia perfectă”, „Mediumul”, „În jungla oraşului” şi „Soţii de militari” sunt surse de inspiraţie pentru patru bărbaţi români – Adi Despot, Mihai Dobrovolschi, Virgil Ianţu şi Marius Florea Vizante – interesaţi de eternul mister feminin. Avatarurile lor au fost imortalizate în patru filmuleţe tematice, dintre care trei pot fi vizionate pe site-ul www.stimcevorfemeile.ro, cel de-al patrulea urmând să fie disponibil începând cu data de 29 martie. Fiecare filmuleţ are legătură cu unul dintre seriale, iar, pe rând, cei patru „fantastici” deţin rolul central.

OK! În opinia ta, câtă discrepanţă există între ce vor femeile şi ce emisiuni aleg în sensul îndeplinirii acestor dorinţe?
Adi Despot
Zero. Televiziunea chiar este, şi vinde, iluzia îndeplinirii dorinţelor.

Dac-ai fi femeie, tu la ce emisiuni te-ai uita?
La aceleaşi la care mă uit şi acum, preponderent filme şi/sau seriale.

De ce-ar alege femeile seriale precum „Mediumul”, „Soţia perfectă”, „Soţii de militari” şi „În jungla oraşului” în detrimentul reality show-urilor cu fete de la ţară şi români talentaţi?
Nu se exclud reciproc. Consider că serialele menţionate sunt o formă de divertisment cu valenţe culturale. Reality show-urile sunt divertisment cu valenţe laice, profane. Depinde de starea în care te afli şi de ce efect cauţi în momentul respectiv.

Tu ai urmărit vreunul din serialele astea?
Da. Chiar mai multe. Şi nu sunt rele deloc. Iar asta vine din gura unui bărbat...

Cum ţi-ai descrie rolul din campania DIVA Universal „Ştim ce vor femeile”?
Ca şi când m-aş descrie pe mine. Scenariul a fost foarte bine scris, pe personalitatea fiecăruia dintre noi. Având în vedere că suntem toţi patru prieteni şi în viaţa reală, a fost foarte simplu şi foarte distractiv să facem spoturile.

Ai obiceiul de-a le spune în faţă femeilor ce gândeşti, nu te prea cenzurezi...
Bineînţeles că mă cenzurez, iar cenzura pe care o aplic ţine de educatie – în primul rând – şi de bunul simţ reciproc, în al doilea. Din păcate, constanta e plictisitoare şi doar scăpările se reţin şi se punctează. Scăpări are toată lumea, iar eu nu sunt diferit. În acest sens, am una singură până acum, pe care o regret.

Apropo de serialele pe care le promovaţi în aceste filmuleţe, în câte categorii crezi că se împart femeile?
În tot atâtea cât numărul lor. Nu am întâlnit două femei la fel. Îţi dai seama cât e de fascinant?

De ce n-ar compune bărbaţii o melodie şi s-ar uita mai degrabă la seriale, ca să le înţeleagă pe femei?
Inspiraţia nu vine la comandă, iar pentru cele mai multe cântece sursa de inspiraţie este o femeie.

Adrian Despot este protagonistul clipului În jungla oraşului. Serialul cu acelaşi nume se difuzează în fiecare luni, de la ora 22.00, pe Diva Universal.

Foto: Diva Universal

Comentarii

Articole asemănătoare

FOTO Jojo a plecat în expediţie

News

FOTO Jojo a plecat în expediţie

Departe, tocmai în Germania. Într-un loc cu multă iarbă verde, aer curat, văcuţe, lame, practic, într-un colţ de lume de poveste, care rezonează cu noul proiect în care s-a implicat. Află şi ce alte vedete au plecat prin munţi, cu Jojo.

Interviu

Exclusiv pentru OK! Kim Kardashian: „Am închis un capitol în dragoste, dar acum sunt fericită!“

E regina recordurilor tipic americane, de la extazul audienţelor bombastice şi al milioanelor de fani la agonia unuia dintre cele mai scurte mariaje din istorie.

Interviu

EXCLUSIV PENTRU OK!Kate Gosselin„Mă doare că mi s-a zis «mamă îngrozitoare»”

După şase ani, protagonista unuia dintre cele mai iubite reality show-uri ale ultimului deceniu trage linie şi o ia de la capăt. Într-un interviu telefonic în premieră pentru ţara noastră

EXCLUSIV! Reese Witherspoon: „Robert Pattinson e la fel de dulce precum pare”

Interviu

EXCLUSIV! Reese Witherspoon: „Robert Pattinson e la fel de dulce precum pare”

Actriţa laureată cu Oscar discută despre rolul ei din „Apă pentru elefanţi”, în care apare alături de Robert Pattinson, şi despre povestea de dragoste zămislită între un tânăr, o frumoasă

Interviu

DJ Motiv8: „Eu i-am învăţat meserie pe Black Eyed Peas”

Prezent în România cu prilejul unui eveniment select şi incitant, prezentat de Finlandia şi Fratelli Social Club, Monroe Walker, membrul fondator al faimoasei trupe americane, a stat de vorbă cu OK! despre provocările meseriei de DJ

TV

Campania „Ştim ce vor femeile”, la ultimul episod

După trei săptămâni de suspans în compania lui Virgil Ianţu, Mihai Dobrovolschi, Marius Vizante şi Adi Despot, mâine vom afla care au fost avatarurile lui Adrian Despot „În jungla oraşului”.