News

Adi Hădean, proiect nou în televiziune


Adi Hădean, proiect nou în televiziune camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

"Ghici cine vine la cină" este emisiunea pe care Adi Hădean o va prezenta alături de Ionela Năstase la Digi24, din 30 mai. Personalităţi de succes din toate mediile se vor întâlni, sâmbătă de sâmbătă, într-o atmosferă primitoare, având alături bucate alese şi un vin de calitate.

Preparatele vor fi servite alături de poveşti culinare culese din zona de unde provine invitatul fiecărei ediţii. Dialogul va fi unul dinamic. Ionela Năstase şi Adi Hădean, gazdele emisiunii, sunt oameni cu experienţă în televiziune, oameni obişnuiţi cu interviurile, fini cunoscători al mediului politic, social şi chiar monden din România.

“Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni. Am profitat de timpul ăsta să aranjăm drăguţ ce am filmat, iar acum, că putem ieşi iar din case şi vedem posibilitatea finalizării unui prim sezon, reluăm filmările cu bucurie, cu precauţie şi cu încrederea într-un produs tv de calitate. Vă aşteptăm cu drag LA CINĂ!”, spune Adi Hădean.

 “După mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la TV! Şi nu mă întorc singură, ci cu naşul Adi Hădean!Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriţi în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21.00. Am trecut de la talk show politic, economic şi social la... un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la televizor, de pe stadion sau de pe podiumurile competiţiilor internaţionale, din sala de operaţii, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate şi stăm de vorbă ca între prieteni. Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producţia fiecărei ediţii. Sper să ne urmăriţi şi să vă placă!”, mărturiseşte Ionela Năstase.

 

 

Comentarii

Modifică Setările