Fashion

Adidaşii - cum îi selectezi pentru ţinute urbane inspirate?

Adidaşii - cum îi selectezi pentru ţinute urbane inspirate? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Dacă vorbim de ţinute urbane, cu siguranţă spunem outfituri moderne, outfituri lejere, ţinute originale care asigură libertate maximă de mişcare. Trebuie să recunoaştem că blugii, hanoracele, tricourile, cămăşile din in şi adidaşii sunt articole.

Dacă vorbim de ţinute urbane, cu siguranţă spunem outfituri moderne, outfituri lejere, ţinute originale care asigură libertate maximă de mişcare. de bază nelipsite din garderobele urbane.

Trebuie să recunoaştem că blugii, hanoracele, tricourile, cămăşile din in şi adidaşii sunt articole de bază nelipsite din garderobele urbane. Pentru a beneficia de toate avantajele furnizate de articolele specifice stilului stradal este important să se acorde atenţie tuturor detaliilor legate de calitate, materiale, finisaje, dimensiuni. Totuşi, sunt multe aspecte de amintit, aşa că ne ne-am propus să ne canalizăm atenţia asupra încălţămintei, mai exact asupra adidaşilor. În rândurile următoare poţi descoperi cum selectezi adidaşii pentru a crea ţinute urbane originale.

Alege adidaşi ergonomici

Cu siguranţa când spui adidaşi, nu te mai gândeşti doar la adidaşi Puma sau la cei deja consacraţi folosiţi pentru  alergare. Totuşi indiferent de marcă, de materiale sau destinaţie, adidaşii păstrează ergonomia caracteristică, iar acesta este motivul pentru care sunt atât de populari, motivul pentru care au devenit piese emblematice pentru ţinutele urbane.

O pereche de adidaşi ergonomici încalţă piciorul perfect, susţine glezna, iar pantofii sport se simt bine în timpul purtării indiferent cât timp petreci încălţat şi au tehnologie specială care permite buna ventilare a piciorului. 

Selectează încălţăminte sport cu aspect minimalism dacă vrei versatilitate

Dacă vrei să creezi ţinute urbane inspirate este clar că trebuie să te orientezi către sneakerşi cu design modern. Poţi selecta pantofi cu aspect minimalist dacă doreşti să beneficiezi şi de un plus de versatilitate. După cum ştii, adidaşii au devenit atât de populari încât sunt acceptaţi -  ce este drept  în anumite condiţii  - la desăvârşirea ţintelor semiformale, deci pot fi purtaţi la întâlniri de afaceri. Pentru a beneficia de avantajele acestor piese este important să selectezi adidaşi într-o singură culoare, de preferat negri sau albi. Poţi selecta adidaşi Adidas - sunt minimalişti, fără inserţii numeroase, fără şireturi colorate. Aşa vei putea să îi foloseşti şi la ţinute cu pantaloni din piele, vestă şi cămaşă, dar şi la outfituri cu blugi şi tricou simplu. 

Poartă adidaşi cu inserţii colorate pentru un vibe casual

Când iubeşti energia conferintă de inserţii, şireturi colorate şi detalii deosebite trebuie să dai mai multă atenţie adidaşilor bogaţi în decoraţiuni. Numeroşi producători şi-au adaptat produsele şi au venit cu soluţii captivante pentru cei ce îndrăgesc energia furnizată de decoraţiuni. Inserţiile metalice, tălpile ornate cu gliter ori şireturile în nuanţe fluorescente sunt câteva dintre detaliile care conferă originalitate ţinutelor. Îi poţi purta cu pantaloni cu tur jos şi hanorace cu glugă, cu veste subţiri sau cu geci supradimensionate. Indiferent de modul în care alegi să îi porţi, vei beneficia de un look vibrant.

Poartă brandul pe care îl preferi

Trebuie să recunoşti - când vine vorba de preferinţe, lucrurile sunt destul de sensibile. Mulţi îndrăgesc minimalismul pantofilor Adidas şi Sprandi, alţii iubesc confortul furnizat de adidaşii New Balance şi  Skechers, sunt şi persoane care se bucura de simplitatea adidaşilor urbani Reebok şi Puma.  Indiferent de preferinţele personale, în magazinul online CCC descoperi piese potrivite stilului tău. Ai mai aproape adidaşii şi pantofii sport concepuţi pentru a pune în valoare ţinutele urbane autentice pe care le iubeşti. 

 

Modifică Setările