Muzica

Adina Butar şi celebrul DJ Markus Schulz au fixat data nunţii

Adina Butar şi celebrul DJ Markus Schulz au fixat data nunţii

După o relaţie de iubire de mai bine de 5 ani şi o cerere în căsătorie, chiar de Anul Nou, în faţa a mii de oameni, românca noastră şi DJ-ul numărul 1 al Americii se vor căsători în Ibiza.

Cei doi au fixat data nunţii pentru 1 iunie, anul viitor, la Ibiza, pentru care au închiriat un întreg resort, pe parcursul a 4 zile. Locaţia aleasă este una spectaculoasă, unde vor veni rudele din România ale Adinei, dar şi familia viitorului ei soţ. Nunta va fi una restrânsă, cu rude şi câţiva prieteni apropiaţi, DJ-i şi artişti renumiţi, care le-au fost aproape în toţi aceşti ani.

"Am stabilit ca data nunţii noastre să fie 1 iunie, anul viitor, pentru că ne dorim să întâmpinăm anotimpul de vară ca soţ şi soţie. Ne-am dorit, tare mult, să avem o nuntă restrânsă, doar cu familiile şi cei apropiaţi, în Ibiza. Încă nu m-am hotărât asupra rochiei, pentru că mai este timp, însă pe Markus l-aş vedea şi mi-aş dori să fie îmbrăcat tot în alb. Suntem suflete pereche şi sincere, iar albul să ne reprezinte pe amândoi. Am închiriat un întreg resort, pentru 4 zile, de vineri până duminică. Nunta va fi sâmbătă, dar familia mea vine din România, aşa că trebuie să sosească mult mai devreme, dar şi să petreacă, alături de noi, cât mai mult. Sunt foarte emoţionată şi abia aştept acest moment!", declară Adina Butar.

Adina Butar şi Markus Schulz fac un cuplu nu doar pe plan personal, dar şi în cel profesional, cei doi având o casă de producţie renumită, în care româncă noastră a preluat atribuţiile de management, dar şi producţie video pentru artiştii Coldharbour Records.

Recent, cântăreaţa a lansat un superb videoclip, regizat de Alex Ceauşu, pentru piesa "Wild dream", alături de Andy Moor, un Jj faimos în toată lumea, cu o nominalizare la premiile Grammy.

Modifică Setările