News

Adina Halas, 6 ani de la căsătoria cu Lucian Hugeanu FOTO

Adina Halas, 6 ani de la căsătoria cu Lucian Hugeanu FOTO camera-retro icon Vezi galeria 23 poze

Pe 21 mai 2011, vedeta se căsătorea cu alesul inimii ei, având în pântece fructul dragostei lor, pe micuţul Serghei. La aniversarea de şase ani a căsniciei lor, Adina a rememorat cu emoţie momentele speciale din acea zi.

"Lucian şi cu mine am sărbătorit 6 ani de la nunta noastră. (...) Am ales ziua de 21 mai, ziua în care se sărbătoresc sfinţii Constantin şi Elena pentru că mă cheamă şi Elena, iar bunicul meu era Constantin şi pentru că nu a mai apucat să mă vadă mireasă, mi-am dorit să îl simt prezent, legând acest eveniment de numele lui", a scris Adina Hugeanu-Halas pe blogul său, cu ocazia acestei aniversări.

"Rochia de mireasă a fost dragoste la prima vedere. Am intrat în showroom (...) şi am comandat-o pe loc, ştiind că îmi va veni perfect pe talie, mai ales ca la momentul respectiv aveam un abdomen de concurs. ? Ce nu ştiam atunci, în ianuarie, era faptul că pe 21 mai, la nuntă, alături de Lucian şi de mine era şi Serghei, rodul dragostei noastre, care creştea la mine în burtică, aducându-mi în plus pe lângă un sentiment de fericire de nedescris şi vreo 10 kilograme în plus la momentul respectiv. (în timpul sarcinii am pus 32 de kilograme!)", a mai dezvăluit fostul manechin.

Adina a ţinut să păstreze secret faţă de Lucian modelul rochiei de mireasă până în ziua nunţii şi la fel de mult a ţinut şi la celelalte tradiţii: "Înaintea nuntii am dormit în casa mamei mele, trimiţându-mi mesaje siropoase de dragoste cu Lucian, până la ora 2 dimineaţa."

Şi, pentru că "bunicul meu iubea muzica de acordeon şi tangoul, aşa că în dimineaţa nunţii mele am fost trezită de către mama şi bunica mea cu muzica lui favorită, atât de dragă şi mie. Acordeonul m-a însoţit până am ieşit din casă, cât timp m-am pregătit şi m-am îmbrăcat, CD-urile cu muzică fiind înlocuite în scurt timp de prezenţa lui Marian Mexicanul, a fiului său şi a unei cântăreţe care m-au binedispus şi emotionat în acelaşi timp."

"Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala Sf. Iosif din Bucureşti, oficiată de preotul paroh Ioan Ciobanu, care l-a botezat ulterior şi pe Serghei, în acelaşi an binecuvântat 2011, pe 12 noiembrie, când Lucian şi cu mine împlineam un an de relaţie."

Citeşte şi:

Adina & Lucian Hugeanu Halas: ”Trăim o poveste de dragoste ca-n filme”

"Verighetele noastre au fost făcute pe comanda de renumitul bijutier armean Eduard Zaharian, din aur alb, a mea fiind încrustată şi cu diamante."

"Buchetul meu de mireasă a fost exact aşa cum mi l-am imaginat şi de asta s-a ocupat Florăria Iris."

Cât despre mire, "Lucian a arătat senzaţional într-un smoking Dolce & Gabbana, cămaşă şi papion Cavaliere şi pantofi Henderson de la Mengotti."

În ziua nunţii, "a şi plouat puţin, preţ de 20 de minute, cât să fie semn de noroc şi prosperitate!".

"După slujbă, Lucian şi cu mine ne-am oprit să facem poze pe lângă Grădina Icoanei."

Dansul mirilor a fost un tango argentinian simplificat, îndelung repetat pe melodia "La Cumparsita", iar "petrecerea a avut loc la Howard Johnson (actualul Sheraton), în Sala Platinum. De meniu s-au ocupat Cătălin Scărlătescu şi Henrik Sebok, doi maeştri culinari excepţionali."

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările