Vedete

Adio, aceşti sâni voluptuoşi! Chrissy Teigen îşi scoate implanturile mamare. Iată cum arătau sânii ei naturali

Adio, aceşti sâni voluptuoşi! Chrissy Teigen îşi scoate implanturile mamare. Iată cum arătau sânii ei naturali

Soţia lui John Legend a anunţat că şi-a făcut testul COVID tocmai în vederea acestei intervenţii chirurgicale de scoatere a implanturilor mamare

"Silicoanele mi-au folosit de minune mulţi ani, dar am depăşit această fază. Vreau să pot închide fermoarul unei rochii de mărimea mea. Vreau să mă pot întinde în pat şi să stau confortabil pe ce parte vreau. Nu vă faceţi griji, voi avea sâni în continuare, dar vor fi doar grăsime naturală. Pentru că asta este un sân, în primul rând. O pungă miraculoasă de grăsime!", a scris Chrissy Teigen pe contul ei de Instagram.

Fostul model a dat de înţeles că are asta de gând în acest an atunci când a făcut o altă postare, aniversând 10 ani de când are silicoanele. Chrissy a spus atunci că ar vrea să şi le scoată, dar nu este momentul în vârful crizei COVID. Totuşi, fanii ei nu au crezut că este atât de hotărâtă şi că doar se alintă, dând vina pe COVID pentru că nu îşi poate face intervenţia. Dar iată că Teigen e cât se poate de serioasă în această privinţă. Iar cu ocazia acestui anunţ, a postat şi o imagine cu sânii ei naturali - înainte de a-şi pune implanturile, pe care o poţi vedea jos.

Foto: Instagram

Modifică Setările