News

Adrian Mutu s-a căsătorit!

Adrian Mutu s-a căsătorit!

După zece luni de relaţie cu Sandra Bachici, o tânără cu 15 ani mai tânără decât el, fotbalistul a ajuns a treia oară la altar. Adrian Mutu şi Sandra Bachici, cu verighetele pe inelar. În ultimele luni, tabloidele dădeau drept sigură căsătoria lui Adrian Mutu (37) cu Sandra Bachici (22) şi, iată, ea s-a concretizat în sfârşit. Şi nu oricum! Pe o plajă romantică din Cuba. A treia oară cu noroc? Cei doi îndrăgostiţi au ales drept dată pentru căsătoria lor chiar ziua de naştere a fotbalistului, 1 ianuarie, iar ceremonia a fost un eveniment spontan, la care mirii au fost îmbrăcaţi casual. Cea de-a treia lui nuntă a fost lipsită de fastul precedentelor două căsătorii. Adrian Mutu a publicat pe contul de Facebook imagini de la petrecere şi le-a mulţumit tuturor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit.

„Mulţumesc tuturor pentru mesajele frumoase!! Thank YOU all for your massages!! Grazie a tutti per i vostri messaggi!! I'm enjoying the night surrounded by friends and of course my gorgeous wife (Mă bucur de această zi alături de prieteni şi, bineînţeles, de superba mea soţie“, a scris fotbalistul.

Adrian Mutu Sandra Bachici2
Sandra Bachici şi-a început anul ca doamna Mutu.

Adrian Mutu a mai fost căsătorit de 2 ori: în 2001, cu Alexandra Dinu, de care a divorţat în 2003 şi cu care are un băiat, pe Mario; şi în 2005, cu frumoasa Consuelo Matos Gomez, împreună cu care are două fete, pe Adriana şi pe Maya Vega.


Foto: pagina personală

Modifică Setările