News

Adrian Năstase, provocat de Denise Rifai: “Ştiu care este valoarea mea!’’

Adrian Năstase, provocat de Denise Rifai: “Ştiu care este valoarea mea!’’

Adrian Năstase va fi primul invitat din 2021 care îşi va aşterne viaţa în faţa lui Denise Rifai,  la emisiunea de marţi, de la ora 22:30, la Kanal D!

Celebrul şi, totodată, controversatul om politic este pregătit să dea curs tirului de întrebări la care va fi supus de către jurnalista Denise Rifai, marţi, 5 ianuarie, într-o ediţie de colecţie a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Fost premier al României, fost preşedinte al Partidului Social Democrat, Adrian Năstase este unul dintre cei mai vizibili lideri politici pe care i-a avut ţara noastră în ultimii treizeci de ani.  Figură controversată a scenei publice româneşti, Adrian Nastase a trecut şi printr-un episod extrem de dramatic, cel al tentativei de sinucidere, dar şi prin experienţa detenţiei.

Cu toate că s-au scris şi spus multe, de-a lungul anilor, atât despre viaţa personală dar şi despre cariera politică a acestuia, iar perioada petrecută în inchisoare au lăsat urme adânci în viaţa celebrului politician, Adrian Năstase nu se dă bătut. “Ştiu care este valoarea mea!”, afirmă ferm Adrian Năstase, în faţa jurnalistei Denise Rifai, în cadrul emisiunii pe care o veţi putea urmări marţi seara, de la 22:30.

“Aţi vrut cu adevărat să vă sinucideţi?”, “V-aţi ascuns averea în spatele mătuşilor?”, “V-a supărat porecla de <Bombonel>?”, “De ce nu vă este simpatic Traian Băsescu?”, “Aţi vândut România pe bucăţi?”, “Vă face plăcere să ucideţi animale?”, “Veţi candida la Preşedinţie în 2024?”, sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate politicianului Adrian Năstase de către Denise Rifai.

 

Modifică Setările