News

Adrian, rapperul de la „Big Brother“, este ispită în noul sezon „Insula iubirii“! Iată cât de mult s-a schimbat

Adrian, rapperul de la „Big Brother“, este ispită în noul sezon „Insula iubirii“! Iată cât de mult s-a schimbat camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În anul 2003, România era cucerită de fenomenul „Big Brother“, emisiune ce poziţiona postul Prima TV în topul televiziunilor din ţara noastră.

Din casa „Big Brother“, emisiune prezentată în urmă cu 16 ani de Andreea Raicu şi Virgil Ianţu, şi-a făcut un nume Ernest, cel care astăzi este prezentator la Kanal D. Însă, în centrul atenţiei este acum un alt concurent al celebrului show de la Prima TV.

Cei de la Antena 1 au anunţat că, în noul sezon „Insula iubirii“, una dintre ispitele masculine este Adrian Demetrian, care era cunoscut de publicul larg drept rapperul de la „Big Brother“. De-a lungul timpului, cel căruia în cercul de prieteni i se spune Dem a lansat mai multe melodii şi a colaborat cu diferiţi artişti, printre care şi Andreea Bălan, alături de care a lansat piesa „Aparenţe“. În plus, el este prieten şi cu Connect-R, artist ce a apărut în clipul „Sus, sus“ al lui Adrian.

Pentru o perioadă, Adrian Demetrian, noua ispită de la „Insula iubirii“, a fost plecat din ţară, alegând să locuiască în Marea Britanie, iar acum este pregătit pentru noua provocare, mai ales că este de nerecunoscut de publicul larg.

„Am o personalitate cu tendinţe înspre romantism, creativitate, sunt sociabil şi foarte atent la detalii… mai ales în ceea ce priveşte sexul opus“, s-a caracterizat Adrian.

Mai multe fotografii cu Adrian pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările