Vedete

Adriana Lima: apariţie răvăşitoare în Miami

Adriana Lima: apariţie răvăşitoare în Miami

Ieri seară, fostul Înger Victoria's Secret a atras toate privirile la evenimentul No Commission presented by BACARDÃ x The Dean Collection, care a avut loc la Faena Forum, în Miami

Îngerul de 37 de ani a purtat o cuceritoate little black dress, care i-a lăsat la vedere picioarele lungi şi tonifiate. Rochia a avut un decolteu generos şi talia interesant marcată de o curea argintie în stil '80s, la care Adriana şi-a asortat clutch-ul. Mama a două fete, Valentina, de 8 ani, şi Sienna, de 6 ani, Adriana a finalizat în 2016 divorţul de tatăl fetelor, jucătorul NBA Marko Jaric – anunţându-şi separarea de el în 2014, după 5 ani de mariaj.

Luna trecută, Adriana a defilat pentru ultima dată în numele Victoria's Secret, după 20 de show-uri în care a ţinut sus steagul brandului de lenjerie intimă, începând cu anul 2000. Adriana a fost considerată cel mai de succes Înger, cu cea mai admirată imagine – una pe care, însă, a obţinut-o cu mari sacrificii. Acum câţiva ani, Adriana şoca o lume întreagă când a dezvăluit regimul infernal pe care şi-l impunea înainte de fiecare defilare pe preţiosul podium Victoria's Secret: cu trei săptămâni înainte, avea antrenamente de 2 ori pe zi, cu nouă zile înainte nu mai consuma altceva decât shake-uri proiteice, iar cu 12 ore înainte, nu mai bea niciun fel de lichid. Un program draconic, pentru care mulţi au criticat-o, dar Adriana s-a apărat, spunând că are o minte de atlet şi că-şi impune acel regim doar înainte de show, în restul timpului având o dietă în limite normale.

Foto: Getty Images

Modifică Setările