News

Agramaţii VIP. Sunt celebri şi bogaţi, dar nu ştiu să lege două cuvinte corect şi fac adesea greşeli de scriere

Agramaţii VIP. Sunt celebri şi bogaţi, dar nu ştiu să lege două cuvinte corect şi fac adesea greşeli de scriere

Când scriu ceva mai mult decât “No makeup, no filter” pe Instagram sau Twitter, aceste vedete fac greşeli de gramatică din două în două fraze sau inventează pur şi simplu cuvinte.

Kim Kardashian

E mamă a patru copii, soţia rapperului Kanye West, preşedintele mai multor companii, star de reality show, producător executiv şi studiază pe rupte ca să devină avocat. Cu toate astea, lipsa educaţiei îşi spune cuvântul în cazul ei! Vorba-aceea, individa n-a terminat nici liceul – cu toate că studiază acum Dreptul, ştiu! – iar acest lucru se vede cu prisosinţă.

Instantaneu de la nunta de acum 5 ani

De fapt, sexoasa brunetă s-a şi plâns, la un moment dat, că internetul ăsta atât de naşparliu nu-i corectează şi ei pe loc greşelile de scriere, înainte de-a publica postările ei. Şi, în loc să se pună cu burta ei suplă pe cartea de gramatică, Kim îşi dă arama pe faţă de multe ori când se apucă să scrie ceva pe conturile ei de social media.

Ieri, de pildă, cea mai cunoscută membră a klanului Kardashian a vrut să-şi arate latura sensibilă şi a postat pe Instagram câteva imagini de la nunta ei de acum 5 ani. Toate bune şi frumoase, doar că textul care însoţea fotografiile o greşeală regretabilă în el. Kim a scris, de două ori, greşit cuvântul “altar” (“aisle” în loc de “isle”).

Şi fanii n-au ezitat să o corecteze...

Modifică Setările