News

Ai cumpăra încălţăminte din colecţia acestui actor celebru?

Ai cumpăra încălţăminte din colecţia acestui actor celebru?

Starul american a demarat o campanie pro Congo, în sprijinul căreia speră să obţină bani din colecţia sa de încălţăminte, creată în scop caritabil.

Ben Affleck a creat o linie de pantofi fabricaţi din textile congoleze colorate, în beneficiul fundaţiei sale de caritate Eastern Congo Initiative.

Pentru acest proiect, starul hollywoodian s-a asociat cu compania producătoare de pantofi Toms.

Preţurile variază între 59 şi 79 de dolari/perechea.


Noua colecţie, realizată sub forma unei ediţii limitate, este confecţionată din textile colorate congoleze.

Pentru fiecare pereche de pantofi care va fi vândută, suma de 5 dolari va fi donată fundaţiei Eastern Congo Initiative, care sprijină comunităţile din Congo, şi o pereche suplimentară va fi donată unui copil provenind dintr-o familie săracă.

Recent, actorul american a acceptat să trăiască cu doar suma de 1,50 de dolari pentru o zi, cu scopul de a strânge fonduri pentru campania lansată de fundaţia Live Below the Line, care sprijină oamenii săraci.


Ben Affleck nu este singura vedetă care a lansat o linie de modă în scopuri caritabile.

Fosta lui logodnică, actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez, a lansat o linie de modă la începutul acestui an, în colaborare cu reţeaua de magazine Kohl.

O parte din încasările obţinute din comercializarea acestor articole vestimentare sunt donate programelor de luptă contra cancerului mamar.

La rândul ei, actriţa americană Halle Berry s-a asociat recent cu Michael Kors pentru a lansa o linie de ceasuri de mână.

Iar top-modelul britanic Naomi Campbell şi-a lansat propria linie de genţi şi poşete, în colaborare cu casa Louis Vuitton.

Foto: Toms, pagina oficială

Comentarii

Articole asemănătoare

News

Gwyneth Paltrow: „Brad Pitt a fost prea bun pentru mine“

Actriţa a făcut dezvăluiri uimitoare despre relaţiile pe care le-a avut cu Brad Pitt şi Ben Affleck, pe care i-a întâlnit pe platourile de filmare. Cu unul s-a logodit, cu celălalt a avut o relaţie complicată.

Elena Cârstea răbufneşte

News

Elena Cârstea răbufneşte

După mai mulţi ani în care a stat departe de scena din România, cântăreaţa a decis să clarifice unele lucruri care au apărut despre ea în presa autohtonă. Nu de alta, dar tot se apropie sfârşitul anului, un moment al bilanţului şi al încheierii unor socoteli mai vechi.