Lifestyle

Ai grijă de hainele tale cu Tefal Pro Express Care

Ai grijă de hainele tale cu Tefal Pro Express Care

Rochiile tale cu volane, pliurile şi cele mai sofisticate aplicaţii au nevoie de un adevărat profesionist pentru a arăta impecabil? Staţia de călcat Tefal Pro Express Care GV9060 îţi garantează haine perfect netede şi grijă deosebită pentru materialele tale preferate.

Staţia de călcat Pro Express Care GV9060 este prevăzută cu tehnologia exclusivă Protect System, ce transformă în abur picăturile de apă ce rămân în fier, prevenind scurgerea acestora şi formarea petelor inestetice pe haine, pentru o îngrijire completă a ţesăturilor. Sistemul anticalcar colectează chiar şi cele mai fine particule de calcar din boiler, ce asigură o performanţă constantă şi durabilă a aburului, precum şi o durată de viaţă prelungită a aparatului.

Tefal Pro Express Care GV9060 se încălzeşte în doar două minute şi eliberează un abur puternic, cu presiune de până la 7 bari, care pătrunde adânc în ţesătură. Cu o concentraţie de până la 470 de grame pe minut, jetul cu abur garantează rezultate peste aşteptări chiar şi pentru materialele dificile. Economiseşti astfel timp, iar cutele încăpăţânate vor fi netezite rapid.

Talpa Gliss/Glide Protect Autoclean asigură o difuzie optimă a aburului pe toată suprafaţa sa, prin vârf, laterale şi centru, şi oferă manevrabilitate uşoară în orice direcţie. În plus, vârful ascuţit permite accesul uşor în zonele greu accesibile ale hainelor, iar funcţia de autocurăţare menţine constant talpa curată pentru întreţinere uşoară.

Ţi s-a întâmplat să reglezi fierul de călcat la o anumită temperatură şi să constaţi că bluza ta preferată nu este perfect călcată? Tefal Pro Express Care GV9060 ajustează temperatura şi aburul în funcţie de tipul de material, şi astfel vei avea întotdeauna un look impecabil.

Datorită rezervorului de apă detaşabil, cu o capacitate de 1.6 litri, ce poate fi realimentat cu apă chiar şi pe parcursul sesiunii de călcat, calci volume mari de haine în timp record şi fără întreruperi.

Tefal Pro Express Care GV9060 dispune de sistem de blocare şi de depozitare a cablului pentru abur, fiind deosebit de uşor de depozitat şi transportat.

Acceptă provocarea care îţi va schimba radical părerea despre călcatul hainelor! Arată-ţi că poţi să ai ţinute impecabile, călcate rapid şi fără efort, la tine acasă!

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările