Muzica

Aida Garifullina, soprana care a cântat cu Ronaldinho, e una dintre cele mai sexy rusoaice

Aida Garifullina, soprana care a cântat cu Ronaldinho, e una dintre cele mai sexy rusoaice camera-retro icon Vezi galeria 47 poze

Duminică seară, toată lumea a fost cu ochii pe ea, la festivitatea de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal. Uite cine este şi cât de bine arată Aida Garifullina! Alături de Ronaldinho Este una dintre cele mai apreciate artiste lirice ale Rusiei, dar şi una dintre cele mai sexy femei! La cei 30 de ani ai săi, Aida Garifullina are nu doar un nume predestinat operei, dar şi o carieră impresionantă, fiind recunoscută pe plan european.

Având ambii părinţi implicaţi în industria muzicală, Aida a plecat la 18 ani să studieze canto la Nuremberg şi Viena. Şi-a făcut debutul cu rolul Despinei din "Cosi fan tutte" a lui Mozart şi, după absolvire, a câştigat o competiţie muzicală în Moscova şi a cântat în duet cu Alessandro Safina.

În 2012, Garifullina a susţinut un recital pentru delegaţia rusă aflată la Londra, la deschiderea Jocurilor Olimpice. Apoi, a devenit o colaboratoare a Teatrului Mariinsky (opera din Sankt Petersburg), cântând în operele "Nunta lui Figaro". "Rigoletto" şi "Elixirul dragostei".

Totodată, a avut ocazia de-a cânta alături de celebrii tenori spanioli José Carreras şi Plácido Domingo, dar şi cu italianul Andrea Bocceli.

Pe 13 iunie, Aida Garifullina a cântat atât în deschiderea, cât şi la festivitatea de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal.

Dacă la deschidere, a interpretat piesa "Angels" în duet cu Robbie Williams, în gala finală l-a avut alături de Ronaldinho, care a ţinut ritmul la tobe.

Grande [email protected] #worldcup2018 #france #croatia @ronaldinho #kalinka

A post shared by Aida Garifullina (@aidagarifullina) on

Cu origini tătare, Aida Gariffulina este una dintre acele frumuseţi remarcabile ale Rusiei, cu trăsături fin conturate, elegantă, cu gusturi rafinate şi, bineînţeles, care este foarte curtată.

Iat-o alături de marii artişti ai lumii, dar şi în cele mai îndrăzneţe ipostaze ale sale.

Modifică Setările