Gossip

Al Pacino are datorii la stat

Celebrul actor a făcut o avere din filmele în care a jucat, doar că n-a plătit taxele pentru sumele câştigate, iar acum a intrat în vizorul fiscului american.

Al Pacino datorează statului american 188.283 de dolari (mai exact 169.143 de dolari din anul 2008 şi 19.140 din 2009), fapt care a atras atenţia fiscului, care a şi laut măsuri. Autorităţile americane i-au trimis actorului înştiinţare că are de plătit suma sus amintită, plus penalizările respective. Purtătorul de cuvânt al starului a şi emis un comunicat de presă cu privire la datoriile actorului, în care a precizat că Pacino n-a intenţionat niciodată să fenteze statul, ci s-a întâmplat să ajungă într-o astfel de situaţie din cauza fostului partener de afaceri al vedetei, Kenneth Starr, care a încercat şi chiar a reuşit să-l „uşureze” pe al de sume importante de bani, care au intrat apoi în proriul buzunar.

Comentarii

Articole asemănătoare

Gossip

Brooke Shields, fumând marijuana 

Actriţa de 47 de ani a fost fotografiată în urmă cu câteva decenii drogându-se, alături de un amic al său, cântăreţul reggae H. R., din trupa Bad Brains.

Gossip

Hilary Swank i-a dat papucii iubitului

După o relaţie de cinci ani cu agentul ei, John Campisi, starul din „Million Dollar Baby“ a pus capăt idilei lor.

Gossip

Rosie O’Donnell a făcut infarct

Vedeta americană a suferit un atac de cord zilele trecute, iar presa de peste Ocean a relatat cu lux de amănunte momentele cumplite prin care a trecut actriţa.