Gossip

Al Pacino, în pericol să-şi piardă vederea?

Al Pacino, în pericol să-şi piardă vederea?

Exclusive... 52163185 Actor Al Pacino has lunch with a friend in Beverly Hills, California on September 3, 2016. The prolific actor is currently in post production for 'Where the White Man Runs Away.' FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876

Imaginile cu actorul hollywoodian bandajat la ochi au stârnit atenţia presei internaţionale, care a şi sărit cu presupunerile: ba că starul de peste Ocean a suferit o interverţie chirurgicală riscantă, ba că marele Pacino este pe punctul de-a orbi! Al Pacino în Beverly Hills. L-am văzut de numeroase ori pe Al Pacino cu ochelari negri la ochi şi am presupus cu toţii că era de vină vanitatea sa de superstar sau, cel mult, o sensibilitate la blitz-urile fotografilor. Nimeni nu s-a gândit că poate fi vorba şi despre o afecţiune oculară care să-i dea bătăi de cap actorului! Asta până de curând, când paparazzii l-au surprins pe Pacino cu un bandaj la ochi. Şi de-atunci tabloidele americane au dat naştere unor ipoteze care ar face invidios orice scenarist hollywoodian!

Lăsând deoparte cele mai exagerate scenarii emise, informaţiile strânse de jurnaliştii de peste Ocean certifică un singur lucru: vedeta a suferit o intervenţie pentru a combate cataracta, iar acum trebuie să-şi protejeze ochiul. Chiar şi aşa – sunt de părere unii – pericolul n-a trecut definitiv. Evident că, suferind de cataractă, Pacino a fost nevoit să recurgă la priceperea medicului oftalmolog pentru a nu risca să orbească. Însă, chiar şi cu operaţia făcută, actorul continuă să fie expus la anumite complicaţii, care să determine, de asemenea, pierderea vederii.

Vezi aici imaginile

Surse din apropierea superstarului susţin că actorul este conştient de faptul că trebuie să existe o perioadă de recuperare post-operatorie şi, ca atare, urmează întocmai sfaturile specialistului pentru ca riscurile – oricât de mici ar fi ele – ca ceva în neregulă să se întâmple să fie minime.

Adevărul e că nu ne închipuiam ca unul dintre cei mai mari actori din Cetatea Filmului să se neglijeze atât de mult, încât să rişte să-şi piardă vederea. Drept dovadă că are grijă de sănătatea sa, Pacino s-a afişat public purtând acel bandaj, iar singurul risc pe care şi l-a luat a fost că s-a băgat singur în gura lumii atunci când a ales să-şi protejeze ochiul respectiv.
Mai mult de-atât, legendarul actor se pregăteşte în acest moment să înceapă repetiţiile pentru piesa "When God Looked Away", care va avea premiera anul viitor pe Broadway. Aşadar, tot greul a trecut pentru starul de 76 de ani!

Modifică Setările