Gossip

Al Pacino, tată la 72 de ani?

Iubita starului hollywoodian îşi doreşte un copil cu legendarul actor, ceea ce ar însemna că Pacino ar schimba scutece la vârsta la care ar fi trebuit să se pensioneze şi să se joace cu nepoţii.

Iubita lui Al, argentinianca Lucila Polak, are o fiică de 14 ani, Camila, din prima sa căsnicie, dar recunoaşte că ia în calcul varianta de-a deveni din nou mamă. Asta presupune ca Pacino să fie tată la 72 de ani, el având acum 71.

„Câteodată îmi doresc să mai am un copil. Am clipe în care mă gândesc că ar fi o idee minunată. Eu sunt la vârsta la care mă bucur mult de maternitate. Femeile argentiniene au un simţ maternal foarte dezvoltat”, a declarant modelul de 32 de ani.

Comentarii

Articole asemănătoare

INTERVIU Al Pacino: „Cât timp voi avea noi provocări, nu voi înceta să joc!“

Interviu

INTERVIU Al Pacino: „Cât timp voi avea noi provocări, nu voi înceta să joc!“

Am putea spune că e anul lui Pacino, cu cele trei pelicule pregătite. Prima, The Humbling, e povestea unui actor care simte gustul amar al declinului când începe să uite replicile şi care se aruncă într-o relaţie cu o femeie mai tânără

Al Pacino are o iubită cu 39 de ani mai tânără. Vezi aici cum arată împreună!

News

Al Pacino are o iubită cu 39 de ani mai tânără. Vezi aici cum arată împreună!

Cunoscut prin roluri precum Michael Corleone din seria The Godfather sau Tony Montana din Scarface, actorul american Al Pacino este unul dintre cei mai apreciaţi actori din toate timpurile. Zilele trecute, celebrul actor

News

Iată cum arată iubita lui Al Pacino!

Marele actor de 72 de ani se pare că e într-o formă extraordinară, de vreme ce iubita lui, Lucila Sola, e mai tânără decât el cu 39 de ani şi arată uimitor!