Muzica

Albumul postum al lui Michael, vândut în peste trei milioane de copii

"Michael", primul album postum al lui Michael Jackson, s-a vândut în peste trei milioane de copii pe plan mondial, în prima săptămână de la lansare.

Mai mult, albumul regretatului cântăreţ a debutat pe poziţia a treia în Billboard 200, cu 228.000 de unităţi, după materialul "Speak Now", lansat de Taylor Swift, şi "The Gift", lansat de Susan Boyle. "Michael" a debutat pe prima poziţie în topul albumelor din Germania, Italia, Suedia şi Olanda şi a intrat direct în Top 5 în Marea Britanie, Japonia, Franţa, Belgia şi Danemarca. Primul material discografic ce apare pe piaţă după moartea lui Michael Jackson a fost lansat pe 14 decembrie.

Trei dintre cele 10 piese incluse pe acest albumul reprezintă duete ale cântăreţului american cu muzicieni de prim rang: "Hold My Hand" (Akon), "Monster" (50 Cent) şi "(I Can't Make It) Another Day" (Lenny Kravitz).

Comentarii

Articole asemănătoare

Muzica

VIDEO Adi Mutu, vedetă în clipul lui Snoop Dogg

Dacă la capitolul fotbal, briliantul se apropie de sfârşitul carierei, în ceea ce priveşte carisma sa, se poate folosi oricând de ea pentru a face bani din showbiz.