Spectacole

 Aleargă şi tu alături de vedete, la cursa globală Wings For Life World Run!

„Astăzi am mai arătat încă o data lumii intregi ca ne pasă şi am alergat pentru cei care nu pot. Am fost alături de oameni frumoşi, în grup, într-o competiţie globală, cu scop caritabil. Nu credeam ca voi alerga mai mult de 3 kilometri, dar am ajuns la 8,5. Anul viitor trebuie să ajung măcar la 10 km” – declară Mihaela Radulescu la finalul primei ediţii a Wings for Life World Run de anul trecut.

În 2014, peste 35.000 de persoane, de pe cele şase continente, au luat startul la primul eveniment cu adevărat global – Wings for Life World Run. Pe 3 mai 2015, ora 14:00 (ora României), în 35 de oraşe din toată lumea mii de oameni, inclusiv vedete, se vor afla din nou la linia de start pentru această cursă globală, care se desfăşoară după un concept unic, ce schimbă regulile jocului - nu exista o linie de finiş, ci o Maşina Oficială de Finis, care porneşte pe urmele alergătorilor dupa 30 de minute de la start şi accelerează pe parcurs. Ultimul alergător şi ultima alergătoare din lume depaşiti de Maşina Oficială vor fi încoronaţi Campioni Globali.

Ambasadorii din acest an sunt Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Andrei Rosu, Paul Dicu, Alexandru Nicolau, Alexandru Corneschi si George Balta, alaturi de alte vedete care sustin cauza Wings for Life: Alin Petrache, Carmen Bruma, Mircea Badea, Adina Halas, Cori Gramescu te asteapta sa alergati impreuna.

Cum te inscrii la Wings for Life World Run
Startul se va da din Bucuresti, zona Pantelimon, iar cursa va continua pe DN3-DN3A, catre Fetesti, fiind deschisa tuturor persoanelor fizice care au cel putin 18 ani impliniti pe 3 mai 2015.

Taxa de participare este de 124 lei (100 lei + TVA) si poate fi achitata prin transfer bancar sau direct pe site, prin card bancar. Exista mai multe variante de inscriere: online (pana pe 26 aprilie, ora 14:00), prin transfer bancar (pana pe 19 aprilie, ora 23:59), in ziua cursei (pana la ora 12:00).

Ce aduce nou editia din 2015
Anul acesta cursa este deschisa si participantilor in scaun rulant, fiind permisa doar folosirea scaunelor rulante „standard”, cu urmatoarele specificatii: sunt actionate manual de utilizator prin impingerea rotilor cu mainile. Scaunele trebuie sa aiba doua roti mari motoare in spate (50-60 cm), doua roti mici in fata (8-18 cm), doua manere de impingere si doua frane. Greutatea scaunului trebuie sa fie intre 7 si 25 kg, iar utilizatorul trebuie sa stea in pozitie verticala (90 grade). Se recomanda cu tarie ca persoanele tetraplegice sa dispuna de un dispozitiv antirasturnare. Dispunerea rotii motoare trebuie sa fie intre 0° si 8°.

Obiectivul Wings for Life World Run
Wings For Life World Run are ca obiectiv sustinerea fundatiei non-profit Wings for Life, care finanteaza activitati de cercetare a afectiunilor maduvei coloanei vertebrale din toata lumea. 100% din incasarile generate de Wings for Life World Run, inclusiv taxa de inscriere, vor fi donate de Red Bull Group catre Wings for Life pentru cercetarea leziunilor maduvei spinarii, in 2014 fiind stransi peste 3 milioane de euro.

Mai multe informatii sunt disponibile pe: www.wingsforlifeworldrun.com.

Modifică Setările