News

Alec Baldwin, acuzat că a bătut un bărbat pentru un loc de parcare. Ce spune actorul?

Alec Baldwin, acuzat că a bătut un bărbat pentru un loc de parcare. Ce spune actorul?

Starul de 61 de ani a fost acuzat de violenţă, iar acum ia atitudine, deşi nu este la primul incident în care îşi arată public temperamentul

Acuzaţiile la adresa lui Baldwin au fost făcute anul trecut de către un bărbat pe nume Wojciech Cieszkowski, care susţine că actorul i-a tras un pumn în faţă în timpul unei aprige dispute pe 2 noiembrie 2018. "Când doi newyorkezi intră într-o dispută pe un loc de parcare, schimbă câteva cuvinte dure şi fiecare îşi vede apoi de viaţa lui. Dar nu asta s-a întâmplat în acest caz. Cieszkowski a făcut nişte acuzaţii false", a explicat avocatul lui Baldwin, care susţine că doar l-a împins uşor pe bărbat. De partea cealaltă, Cieszkowski s-a plâns poliţiştilor că Alec l-a bătut, urmarea fiind că actorul a şi fost arestat atunci.

"Wojciech Cieszkowski a parcat maşina chiar în locul în care aştepta Alec Baldwin, care apoi l-a abordat pentru a-l întreba de ce a fost aşa neglijent încât era să dea peste soţia şi coplili lui - şi tot ce a făcut a fost să-ş împingă uşor", au mai explicat avocaţii actorului care acum îl dă în judecată pe bărbat pentru defăimare, considerând că incidentul i-a afectat imaginea.

Foto: Getty Images

Modifică Setările