News

Alec Baldwin aşteaptă al şaselea copil!

Alec Baldwin aşteaptă al şaselea copil!

Soţia lui, Hilaria, este din nou însărcinată, la doar câteva luni după ce a pierdut o sarcină

Hilaria Baldwin a anunţat fericită că este din nou însărcinată, postând pe contul său de Instagram un video în care i se vede burtica de gravidă, auzindu-se bătăile inimii fătului. "Îl voi lăsa pe cel mic să spună ce e de spus, pentru că eu nu-mi găsesc cuvintele să exprim cum mă face să mă simt sunetul bătăilor inimii lui", a scris Hilaria. "Tocmai am primit vestea că totul este în regulă cu sarcina. Şi am vrut să împărtăşesc asta cu voi. O luăm de la capăt."

Pentru cuplul Hilaria - Alec Baldwin, acesta va fi al cincilea copil. Cei doi îi mai au pe: Carmen (6). Rafael Thomas (4), Leonardo (3) şi Romeo (2). Iar Alex o mai are pe Ireland, în vârstă de 24 de ani, din căsnicia cu Kim Basinger.

Această veste vine la doar câteva luni după ce Hilaria a pierdut pentru a doua oară o sarcină. În luna noiembrie a anului 2019, soţia lui Alec anunţa că a pierdut sarcina în luna a patra. "Fiica noastră, Carmen, m-a întrebat când va veni bebe", a scris ea atunci. "I-am spus că acest bebe nu va mai veni, dar că ne vom strădui să-i dăruim o surioară cu altă ocazie. Mă simt devastată.Nu mă aşteptam la asta. Nu ştiu ce altceva să mai spun. Sunt şocată. Vă rog, nu trimiteţi paparazzi la casa noastră. Asta este tot ce vă cer", a fost mesajul ei din noiembrie. Aşadar, acum emoţiile sunt mari pentru celebrul cuplu, care se roagă ca, de data asta, sarcina să poată fi dusă cu succes până la capăt.

Foto: Instagram

Modifică Setările