News

Alec Baldwin şi familia au sărbătorit Halloween. Imaginile apar în toiul scandalului declanşat de actor

Alec Baldwin şi familia au sărbătorit Halloween. Imaginile apar în toiul scandalului declanşat de actor camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Imagini de familie, după împuşcarea accidentală şi fatală de pe platourile producţiei ”Rust”. Iată cum a apărut familia Baldwin la câteva zile după terifiantul accident.

Zile de groază cu adevărat trăieşte Alec Baldwin. Halloween-ul nu ar fi putut fi mai înfricoşător, după scandalul declanşat de actor, care şi-a omorât colega pe platourile de filmare.

Arma de recuzită care i-a fost înmânată lui Alec Baldwin pe platoul de filmare i-a fost prezentată ca fiind o „armă rece”, nepericuloasă, însă în momentul detonării, s-a dovedit că avea muniţie reală.

Focul de armă a lovit-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins la nivelul pieptului, iar regizorul Joel Souza, care stătea în spatele acesteia, a fost lovit în umăr, potrivit unei depoziţii depusă de biroul şerifului comitatului la un tribunal din Santa Fe.

Hutchins a decedat în urma rănilor suferite, iar Souza a fost rănit şi spitalizat, dar externat ulterior de la o unitate medicală locală.

Asistentul de regie care i-a înmânat lui Baldwin arma de recuzită nu a ştiut că pistolul conţine muniţie reală, se precizează în declaraţia detectivului Joel Cano de la biroul şerifului din Santa Fe.

La câteva zile distanţă de la nenorocire, încercând probabil să aducă puţină normalitate în vieţile lor zguduite, Hilaria Baldwin, în vârstă de 37 de ani, a organizat sărbătoarea de Halloween, toată familia s-a costumat, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare. Iată şi descrierea emoţionantă pe care a făcut-o soţia lui Baldwin pentru fotografiile postate: ”Să explicăm situaţia copiilor a fost o experienţă puţin spus intensă zilele astea. Azi ne-am adunat şi am organizat o sărbătoare, costumaţii pe ultima sută de metri... însă i-a bucurat atât de mult, încât mi-au topit inima de mamă. Un Halloween vesel vă urează Baldwinitos. Ei ne dau iubire, noi vă transmitem iubire.”

Alec pare şi el ancorat în acţiune, chiar a apreciat postarea soţiei, îngrijorată că actorul în vârstă de 63 de ani ar putea dezvolta un sindrom post-traumatic, în urma groaznicului accident în care Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, şi-a pierdut viaţa.

Foto: Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările