What`s hot?

Alege vara asta un tratament bliţ la Sunshine Club Luxury SPA !

La Sunshine Club Luxury Spa iti poti rasfata tenul cu noul tratament Hydraclean de la GUINOT. Acesta se adreseaza tuturor tipurilor de ten, in special tenului tanar.

Este un tratamnet bliţ, de ingrijire si curatare profunda in doar 30 de minute!

La baza acestui trapatament stau 5 etape pe care specialistii le parcurg in realizarea tratamentului HydraClean. Acestea constau in:

  • demachierea ochilor si a fetei
  • exfoliere
  • curatare profunda
  • masaj de infrumusetare
  • aplicarea cremelor potrivite pentru fiecare tip de ten

Curatarea profunda se realizeaza cu ajutorul gelurilor speciale ce contin acid salicylic – pentru o actiune antimicrobiana, echilibreaza si exfolieaza tenul si lipacid – ce echilibreaza sinteza de serum. Extractul de aluna si alantoin din gelurile folosite la masajul de infrumusetare activeaza drenajul si imbunatateste microcirculatia subcutanata ceea ce face ca tenul dvs sa fie mai luminos. Tratamentul Hydraclean realizat la Sunshine Club Luxury Spa iti asigura un ten curat si inainte si dupa ce te intorci din vacanta.

Acest tratament se adreseaza persoanelor care isi doresc un ten curat si luminos, dar nu au mult timp la dispozitie sa petreaca intr-un salon si de asemenea persoanelor tinere care doresc un ten sanatos si bine hidratat.

Hydraclean ajuta pielea sa fie mai receptiva la produsele aplicate ulterior!

Specialistii de la Sunshine Club Luxury Spa va propun doua variante de tratamet Hydraclean de 30 min sau de 90 min, pretul variaza de la 100 Ron pana la 200 Ron.

Mai multe detalii pe www.sunshineclub.ro

Modifică Setările