What`s hot?

Alege vara asta un tratament bliţ la Sunshine Club Luxury SPA !

La Sunshine Club Luxury Spa iti poti rasfata tenul cu noul tratament Hydraclean de la GUINOT. Acesta se adreseaza tuturor tipurilor de ten, in special tenului tanar.

Este un tratamnet bliţ, de ingrijire si curatare profunda in doar 30 de minute!

La baza acestui trapatament stau 5 etape pe care specialistii le parcurg in realizarea tratamentului HydraClean. Acestea constau in:

  • demachierea ochilor si a fetei
  • exfoliere
  • curatare profunda
  • masaj de infrumusetare
  • aplicarea cremelor potrivite pentru fiecare tip de ten

Curatarea profunda se realizeaza cu ajutorul gelurilor speciale ce contin acid salicylic – pentru o actiune antimicrobiana, echilibreaza si exfolieaza tenul si lipacid – ce echilibreaza sinteza de serum. Extractul de aluna si alantoin din gelurile folosite la masajul de infrumusetare activeaza drenajul si imbunatateste microcirculatia subcutanata ceea ce face ca tenul dvs sa fie mai luminos. Tratamentul Hydraclean realizat la Sunshine Club Luxury Spa iti asigura un ten curat si inainte si dupa ce te intorci din vacanta.

Acest tratament se adreseaza persoanelor care isi doresc un ten curat si luminos, dar nu au mult timp la dispozitie sa petreaca intr-un salon si de asemenea persoanelor tinere care doresc un ten sanatos si bine hidratat.

Hydraclean ajuta pielea sa fie mai receptiva la produsele aplicate ulterior!

Specialistii de la Sunshine Club Luxury Spa va propun doua variante de tratamet Hydraclean de 30 min sau de 90 min, pretul variaza de la 100 Ron pana la 200 Ron.

Mai multe detalii pe www.sunshineclub.ro

Comentarii

Articole asemănătoare

What`s hot?

Sun Herbal Tea, sursa ta zilnică de antioxidanţi

Ceaiul, consumat zilnic, creste imunitatea organismului si scade riscurile de accidente cardiovasculare. Ceaiul este licoarea ce ne ofera o stare de bine, ne ajuta in detoxifierea organismului si are efecte terapeutice

Originalo, inovaţie de pe piaţa cadourilor din România

What`s hot?

Originalo, inovaţie de pe piaţa cadourilor din România

Descoperă cu www.originalo.ro inovaţia de pe piaţa cadourilor din România şi surprinde plăcut persoana dragă! Uită de grija alegerii cadoului perfect şi oferă un cadou-experienţă, indiferent de ocazie.

What`s hot?

Mentine-ţi tinereţea cu Isofill!

Procesul fiziologic natural de imbatranire al pielii poate fi accelerat si prin folosirea necorespunzatoare a produselor de ingrijire pentru ten, acestea fiind prea agresive si neadecvate pentru tipul de ten.

What`s hot?

Câştigă în mod natural lupta împotriva răcelii şi gripei cu Propolis C

Se apropie sezonul rece? Stii desigur ca odata cu venirea toamnei vine si sezonul racelilor, al gripelor si virozelor. Sistemul imunitar va incerca sa le faca fata, sa se apare , insa nu va reusi intotdeauna...Tratamentul medicamentos

What`s hot?

AQUAPRECIS, prima sursă de frumuseţe pentru tenul tău

Gama hidratanta AQUAPRECIS a Laboratoarelor Dermatologice Uriage Franta valorifica ultimele noutati stiintifice in privinta mecanismelor naturale de hidratare : TEHNOLOGIA H2O (hidratare prin 2 osmoliti) si ofera