Fashion

Alessandra Ambrosio se lansează ca designer

Alessandra Ambrosio se lansează ca designer

Topmodelul brazilian, înger al casei Victoria’s Secret, face un nou pas în lumea modei, de această dată din postura de designer vestimentar, sub titulatura Ále.

Alessandra Ambrosio a bătut palma cu brandul american Cherokee pentru a crea o linie vestimentară, „Ále by Alessandra“, care va include piese vestimentare casual şi formal pentru femei.

Asta nu înseamnă că Ambrosio va renunţa la catwalk. E vorba, însă, de un proiect căruia vrea să-i dedice toată atenţia sa, în ideea că, pe viitor, să rămână cu un business în domeniu.

„Acesta nu este un hobby pentru mine. Am fost model timp de 15 ani, iar creaţia vestimentară este doar o extensie a meseriei mele. Plănuiesc în continuare să prezint lenjerie, dar, în caelaşi timp, aceasta este o tranziţie de business cu care vreau să mă regăsesc mult timp în viitor”, a declarat Alessandra.

„Ştiu ceea ce îmi place şi ceea ce vreau să văd. Vreau să fiu satisfăcută în aceeaşi măsură ca şi clientul. Creez un brand care va reprezenta tot ceea ce iubesc şi mă pasionează, de la copilăria mea în Brazilia, călătoriile în jurul lumii şi mutatul în America, acum cinci ani”, a adăugat ea.


Anul trecut, în timp ce era însărcinată cu al doilea copil, Ambrosio a creat o linie de pantofi pentru Melissa Shoes, „Alessandra Loves Melissa“.

Pe viitor, ea speră să lanseze propriile linii de bijuterii, accesorii, costume de baie şi parfumerie.

Foto: pagina oficială

Modifică Setările