News

Alessandra Stoicescu, răsfăţată de soţ. Ce surpriză i-a făcut Sergiu la aniversarea celor şapte ani de mariaj

Alessandra Stoicescu, răsfăţată de soţ. Ce surpriză i-a făcut Sergiu la aniversarea celor şapte ani de mariaj

Alessandra Stoicescu şi soţul ei, Sergiu Constantinescu, au împlinit, ieri, şapte ani de când au decis să meagă împreună pe acelaşi drum. De un an, cei doi sunt şi mai bogaţi, pentru că în viaţa lor a apărut Sara Maria.

“7 ani de la cununia civilă. Imaginile stârnesc în noi emoţii de nestăvilit şi dragoste. Ca în fiecare an, am primit de la soţul meu acelaşi buchet de trandafiri ca în acea zi atât de importantă pentru noi. Sărbătorim în trei, cu Sara”, a spus vedeta Antenei 1.

Alessandra şi Sergiu se completează perfect. „În bucătărie nu am loc de Sergiu, el este un bucătar desăvârşit, eu stau pe lângă el să-l ajut, să îi mai dau câte un ingredient, el este un spectacol. Fiecare facem lucruri foarte bine, dar la bucătărie nu poate fi egalat, pentru că este foarte creativ. Eu nu am avut niciodată o aplecare către zona asta. Când ne-am cunoscut făcea nişte mese de sărbători. Eu îl răsfăţ cu dragostea mea şi cu echilibrul pe care cred că i-l dau în viaţă şi lucruri pe care nu le putem dezvălui, că este zi", spunea ştirista pentru Libertatea.

 

Modifică Setările