News

Alex Dima, mesaj dur după declaraţiile Andreei Esca: "Opriţi-vă! O să ne coste pe toţi"

Alex Dima, mesaj dur după declaraţiile Andreei Esca: "Opriţi-vă! O să ne coste pe toţi" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Jurnalistul Alex Dima a reacţionat dur după ce Andreea Esca a recunoscut că a fost infectată cu coronavirus. Acesta spune că ignoranţa şi nepăsarea o să ne coste pe toţi!

Andreea Esca a apărut la Pro TV în calitate de invitat şi a povestit cum a fost infectată cu coronavirus, cum soţul ei a stat la Terapie Intensivă, cum fiul ei a fost testat pozitiv cu noul virus. Jurnalistul a urmărit întregul interviu al colegei sale, dar şi comentariile care au apărut după. 

El se întreagă cum de românii nu înţeleg situaţia gravă în care ne aflăm, cum de nu ne protejăm de acest virus. A transmis un mesaj dur pe reţelele de socializare: 

"Opriţi-va! Ignoranţa şi nepăsarea voastră o să ne coste pe toţi! Mă uit cu groază la părerile unor compatrioţi despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconştienţă...Ce nu pricepeţi? Există un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor.

Măcar din respect pentru ei şi familiile lor, terminaţi cu prostiile astea pe care le scrieţi! Ce e atât de greu să pricepeţi că dacă ne imbolnavim toţi, nu avem unde să ne tratăm? Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine şi unde??? O să murim cu zile.

Ani la rând, incostienta şi nepăsarea voastră au ţinut ţară asta pe loc, la marginea civilizaţiei. Voi aţi votat tot felul de incompetenţi. Voi le-aţi crezut minciunile şi prostiile, aşa cum, acum îi credeţi pe cei care va spun că virusul asta nenoricit nu există! Voi! Ce e în mintea voastră când ne spuneţi că suntem plătiţi să spunem că există un virus??? Va e greu să va spălaţi pe mâini, să păstraţi distanţă, să purtaţi o masca? Treziţi-va!", a spus jurnalistul de la Pro TV. 

Alex Dima este jurnalist consacrat. Lucrează la Pro TV de ani de zile, acum face parte din echipa emisiunii "România, te iubesc!".

Foto: Facebook

Modifică Setările