News

Alex Erbaşu s-a căsătorit. Printre invitaţi: Eba, Elena Udrea şi Raluca Bădulescu FOTO&VIDEO

Alex Erbaşu s-a căsătorit. Printre invitaţi: Eba, Elena Udrea şi Raluca Bădulescu FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Unul dintre cei mai râvniţi celibatari ai Capitalei a spus "Adio!" burlăciei şi a mers la altar cu aleasa inimii sale.

Alexandru Erbaşu (38), moştenitorul regretatului afacerist Mihai Erbaşu, s-a aşezat în sfârşit la casa lui. Cea care l-a convins să facă marele pas este o frumoasă constănţeancă, fostul model Andra Iacob (29), alături de care tânărul trăieşte o frumoasă poveste de iubire de patru ani încoace. Tânăra, care va împlini peste două luni 30 de ani, are propria-i afacere în domeniul modei, brandul de pantofi de lux J. Maurice, care a devenit cunoscut după ce a încălţat mai multe vedete de la Hollywood.

  

Dacă pe 24 septembrie au făcut cununia civilă la Primăria Sectorului 1, din Capitală, sâmbătă cei doi au ajuns şi în faţa preotului, care i-a cununat în cadrul de poveste pus la dispoziţie de Pădurile Regale.

Naşi le-au fost nimeni alţii decât prietenul lui Erbaşu din copilărie, Bogdan Dragomir, cu soţia sa, Delia, dar şi verişorul său Robert Erbaşu.

Fratele său, Cristian Erbaşu, unul din pionii importanţi ai imperiului de sute de milioane de euro, dar şi unchiul său, Nelu Erbaşu, i-au fost alături în cea mai importantă zi a sa.

Pentru ambele ceremonii, Andra Iacob a ales dantela crem, care i-a pus în evidenţă frumuseţea naturală.

La un asemenea eveniment, Alex Erbaşu a vrut să-i aibă alături pe cei mai buni prieteni ai săi, aşa că printre invitaţi s-au aflat şi Elena Băsescu şi Elena Udrea cu Adrian Alexandrov, dar şi Tania BudiRaluca Bădulescu şi Florin Stamin, Crina Abrudan şi Gabi Popescu, Mihai Morar.

Casa de Piatra @alexerbasu & @andra_iacob ?? #weddingnight #instamood #instalike

A post shared by Crina Abrudan (@crinaabrudan) on

La nunta lui s-au jucat şi hore, atmosfera de joc şi voie bună fiind întreţinută de Nicolae Furdui-Iancu.

FOTO/VIDEO: Facebook, Instagram

Modifică Setările