Fashion

Alex Velea, la al doilea trofeu BAU. N-o să crezi cine a luat trofeul WOW

Alex Velea, la al doilea trofeu BAU. N-o să crezi cine a luat trofeul WOW

Iulia Albu n-a rămas prea impresionată de reacţia dură de data trecută a cântăreţului şi l-a trecut din nou în categoria „prost îmbrăcaţi”. Surpriza a venit, însă, la aflarea premiului pentru cel mai bine îmbrăcată vedetă. Alex Velea şi Antonia Cum coexistă un trofeu WOW cu un trofeu BAU pe acelaşi raft? Ei bine, dacă Alex Velea va accepta, de data aceasta, statueta ruşinoasă oferită de Iulia Albu, ea va trona alături de cea a Antoniei, care a primit trofeul WOW. Cei doi au fost la evenimentul Adinei Buzatu. Iată cum a comentat fashion editorul ţinuta lui Alex Velea de la un eveniment monden din mall:

„A, nu cred aşa ceva! A jupuit o nevăstuică! Hai s-o luăm logic: nimic din ce poartă nu este profund greşit şi, totuşi, ansamblul e dezastruos. De ce? Prea multe accesorii, prea multă blană, ochelari în interior, acea coafură, acest look de Jay-Z wannabe, care iarăşi nu-l prinde. Este un tip mic de înălţime, micuţ, adică nu poţi pe cineva atât de micuţ să-l îmbraci aşa, pentru că îl faci şi mai mic. Nu mă interesează pătrăţelele lui! Aceste volume în zona gâtului, aceste accesorii care sunt OK afară... Adică dacă el ar fi purtat aceşti ochelari afară, ar fi fost OK, sunt nişte ochelari foarte frumoşi. Într-un mall cât de frig poate să fie? Jupuim tot felul de animale şi ni le atârnăm pe noi. Bine, eu nu mă duc la evenimente în mall, e adevărat. Dar, din moment ce s-a dus, bănuiesc că a primit un onorariu pentru asta, că altfel nu înţeleg de ce ne-ar arăta cu atâta disperare ce brăţări a fost el plătit să promoveze. Foarte drăguţ! Deci, deşi cromatic este corect, el continuă în această mascaradă... El nu este un tip excentric, el pare penibil îmbrăcat aşa. Există tipi, de exemplu Smiley, care dacă s-ar îmbrăca aşa, ar arăta OK. E cu totul altceva, nu? Motiv pentru care îi dau trofeul BAU!“, a spus Iulia Albu în ediţia de ieri seară a emisiunii „WowBiz”.

Iulia-Albu-Alex-Velea Antonia-Alex-Vlea

La cealată extremă s-a aflat Antonia care, deşi a venit la acelaşi eveniment împreună cu Alex, a fost lăudată pentru apariţia sa.

„Antonia şi-a pus ochelari de vedere şi mi se pare un lucru foarte frumos că nu promovează lentilele, care în esenţă nu sunt chiar atât de sănătoase. Îmi place foarte mult că îşi asumă asta şi că a renunţat la tocuri şi la a se dezbrăca foarte tare. Da, îi atârnă o aţă! Come on, nu e ca şi când... E normal, e un jeans desfăcut, nu e vreo problemă. Ţinuta în sine nu e mare lucru, dar faptul că experimentează, că s-a dus într-o zonă mult mai clean, foarte diferită faţă de ce a făcut până acum şi pentru că are curajul să facă lucrul acesta, Antonia primeşte trofeul WOW!“, a mai spus Iulia Albu la Kanal D.

Iulia-Albu-Antonia

Modifică Setările