News

Alexandra Dinu n-a putut asista la operaţia fiului ei

Mario, fiul ei şi-al lui Adi Mutu, a fost operat pe cord săptămâna trecută. Dar, deşi medicii i-au spus că poate sta cu cel mic în sala de operaţii, Alexandra a preferat să rămână pe hol cu Adi Mutu.

„Medicii m-au întrebat dacă vreau să intru în sală în timpul operaţiei, însă am refuzat pentru că nu aş fi rezistat. Am preferat să aştept pe holuri împreună cu Adi”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Alexandra Dinu, acum, după ce toate emoţiile au trecut şi când Mario a ajuns cu bine acasă, la Roma.

„L-am externat sâmbătă pe Mario, acum este bine. Operaţia a durat în jur de două ore şi jumătate. (...) Băiatul meu a reacţionat cu mult curaj, cu multă forţă, chiar nu mă aşteptam. I-am descoperit problema în ianuarie, însă am aşteptat atâtea luni pentru că am ales cu multă grijă medicii. Am ales instinctual, dar şi pentru că am avut încredere în acei oameni. Ca părinte, bineînţeles că trăieşti la o intensitate maximă aceste momente. Suferi mai rău decât dacă ai fi tu în cauză. Dacă ţi se întâmplă ţie, ştii cum să acţionezi, însă când i se întâmplă copilului tău şi nu ai puterea să faci ceva, nu poţi decât să te simţi neputincios şi să aştepţi rezultatul“, povesteşte ea.

„Mario era fericit că totul s-a terminat cu bine. Vă daţi seama, a fost sub o anestezie totală destul de puternică. Nimeni nu este conştient imediat după o operaţie de acest gen. O să-l controlez non-stop, o să fim permanent cu ochii pe el. Chiar dacă, din spusele medicilor, nu mai e nicio problemă, trebuie să fim atenţi. Nu este necesar să urmeze vreun regim alimentar, el oricum mănâncă sănătos. Sunt o mulţime de oameni care trăiesc toată viaţa cu această problemă şi nu află că o au. Noi ne putem considera norocoşi că am descoperit-o şi am rezolvat-o. Din septembrie-octombrie poate să facă din nou sport de performanţă. Se va întoarce în sala de baschet, sport de care este acum atras, chiar dacă practică mai multe. Din acest punct de vedere, nu va avea nicio restricţie”, a mai spus Alexandra.


Iar acum, că pericolul a trecut, după ce Mario îşi va reveni în totalitate, va pleca cu mama sa într-o vacanţă în Orient.

„Vrem să mergem în vacanţă în Orient, dar şi pentru că avem nişte proiecte frumoase despre care voi vorbi la timpul potrivit. Cred că vom pleca peste două luni. Acum trebuie să ne tragem sufletul, să ne odihnim, pentru că a fost o perioadă destul de grea. Ne recuperăm forţele, după care ne vom gândi la lucruri frumoase”, a mai spus aceasta.

Foto: pagina personală

Modifică Setările