News

Alexandra Dinu: "Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care îmi iubeşte copilul"

Alexandra Dinu: "Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care îmi iubeşte copilul"

Alături de Jeffrey Greenstein, unul dintre producătorii “Loving Pablo”.

Poate cea mai bună dovadă a faptului că Alexandra  Dinu a reuşit să pună bazele solide ale unui nou început la Hollywood a fost venirea la Bucureşti a lui Adrien Brody, partenerul ei din pelicula "Bullet Head" ( Capcană mortală). O vizită făcută la invitaţia ei, care a atestat succesul de care se bucură Alexandra în Cetatea Filmului. Alături de Jeffrey Greenstein la Festivalul de Film de la Veneţia. Şi nu doar la Hollywood are succes, ci şi în viaţa personală pe care vrea să o ţină privată. S-a mutat de trei ani în Los Angeles, avea 33 de ani când a făcut acest pas împreună cu fiul său, Mario, iar acum a cucerit publicul internaţional în cel mai nou film care are premiera în România astăzi, 5 ianuarie, pelicula Bullet Head în care face pereche cu actorul Adrien Brody.

Mutarea în L.A a fost benefică şi din punct de vedere sentimental, căci tot de 3 ani, Alexandra trăieşte o frumoasă şi discretă poveste de dragoste cu actorul şi producătorul de film Jeffrey Greenstein. Într-un interviu pentru primul număr din 2018 al revistei OK! Magazine, Alexandra vorbeşte pentru despre iubitul său şi despre relaţia pe care acesta o are cu fiul ei, Mario.

Ai o relaţie de trei ani. E mai greu să construieşţi o relaţie având un copil? Şi cum se înţeleg Mario şi partenerul tău de viaţă?

"Aceasta este o teamă de-a mea pe care am avut-o imediat după ce m-am despărţit de tatăl copilului meu. Însă mi-am dat seama pe parcurs că nu e o problemă acest lucru. Faptul că am un copil a fost ca un test pentru iubitul meu la începutul unei noi relaţii. Consider că un bărbat care te iubeşte cu adevărat nu are cum să nu-ţi iubească la fel de mult şi copilul. Nu aş fi putut să am o relaţie decât cu un bărbat care nu doar îmi acceptă copilul, dar îl iubeşte şi e fericit să îl aibă parte din viaţa lui. Ceea ce mi s-a părut important în astfel de situaţii este ca Mario să înţeleagă că partenerul meu de viaţă nu este noul lui tată."

Partenerul său de viaţă, Jeffrey Greenstein, are numai lucruri frumoase de spus despre Alexandra. Chiar de ziua ei de naştere, pe 3 ianuarie, i-a făcut o declaraţie de dragoste online care i-a lăsat pe mulţi fără cuvinte:

" Singura şi unica... aceste cuvinte pot fi folosite pentru a o descrie pe ea în multe privinţe. Pentru mine ea este singura şi unica iubire a vieţii mele. Din fericire sau nu pentru ea ( pentru că sunt sigur că ar prefera două declaraţii separate), ziua ei de naştere este chiar la început de an, aşa că la început de an nou sunt norocos, recunoscător şi entuziasmat că îi sunt alături pentru încă un an de aventuri pe care viaţa are să ni le aducă. Elegantă, încântătoare, inteligentă, frumoasă şi înţeleaptă dincolo de vârsta ei sunt doar câteva dintre adjectivele care o descriu, dar nu poţi şti cu adevărat cât de incredilă şi specială este decât doar atunci când ajungi să o cunoşti... asta dacă te lasă să o cunoşti. La mulţi ani, iubirea mea! 28 de ani şi încă mai ai atât de multe lucruri să dăruieşti lumii. Lumea şi cei care o cunosc sunt incredibil de norocoşi să aibă graţia şi prezenţa ta. Dar la naiba cu lumea, pot să fiu egoist şi să zic cât de norocos sunt să te am. Te iubesc mai mult decât ai cum să ştii vreodată şi îmi doresc să îţi arăt asta din ce în ce mai mult cu fiecare zi, cu fiecare cuvânt, cu fiecare acţiune şi cu toată fiinţa mea.", a fost mesajul postat de Jeffrey Greenstein pe Instagram.

Iar răspunsul Alexandrei Dinu a fost la fel de răsunător. "Mulţumesc pentru asta, dragostea mea. Prefer să îmi exprim sentimentele în privat, dar nu m-am putut abţine după ce am citit acele cuvinte minunate. Sunt recunoscătoare pentru toată dragostea pe care mi-o oferi în fiecare zi. Te apreciez, te admir şi te iubesc mai mult cu fiecare zi."

Aşa cum a declarat şi Alexandra Dinu, a preferat să îşi ţină povestea de dragoste pe care o trăieşte în privat. Alexandra joacă şi în filmul Final Score care va avea premiera în martie 2018, alături de Dave Bautista şi Pierce Brosnan.

Foto: Getty Images, Instagram

Modifică Setările