News

Alexandra Stan, fotografiată goală! Imaginile cu artista topless au ajuns pe internet

Alexandra Stan, fotografiată goală! Imaginile cu artista topless au ajuns pe internet camera-retro icon Vezi galeria 12 poze

În ultimele luni, Alexandra Stan pare că s-ar afla într-o vacanţă care nu se mai termină, însă, cu toate acestea, artista a pregătit şi o nouă piesă, „I think I love it“, care este promovată prin nişte postări de-a dreptul provocatoare.

Fiind una dintre cele mai frumoase artiste din România, dar şi una dintre cântăreţele recunoscute la nivel mondial, Alexandra Stan a îmbinat utilul cu plăcutul şi, direct de pe plajele din Ibiza îşi promovează noul single. Însă, ce le-a atras atenţia tuturor nu este piesa în sine, ci modul prin care Alexandra Stan apare în imaginile care ar trebui să-i facă pe fani să dea play melodiei.

În fotografiile postate pe reţelele de socializare, cântăreaţa apare topless, având sânii acoperiţi cu mâna sau cu nişte abţibilduri în formă de inimioară. Pe lângă acele imagini, Alexandra Stan a tot postat în ultimele luni pe reţelele de socializare fotografii în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată.

Mai multe fotografii cu Alexandra Stan pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările