OK! Live from L.A.

Alexandra Stan: interviu în exclusivitate cu iubitul ei, în America

Alexandra Stan: interviu în exclusivitate cu iubitul ei, în America

Dacă tot am ajuns în Los Angeles, am trecut şi pe la cea mai nouă locatară, din zona VIP românească, de pe Coasta de Vest. Atât ea, cât şi iubitul ei, Bogdan Stăruială, ne-au vorbit despre cum e să porneşti, în doi, la un drum nou.

La patru ani de la ultimul nostru interviu, am găsit-o pe Alexandra Stan mult mai matură, dar şi mult mai relaxată, în noua ei casă din Santa Monica. Practic, un apartament închiriat într-o clădire amplasată fix pe plajă, cu vedere la celebrul Santa Monica Pier şi la celebrele posturi de salvamar, unde s-a filmat îndrăgita serie "Baywatch".

Aşa că, dacă tot aveam legenda în faţă, am pus-o pe Alexandra să schimbe câteva ţinute de plajă, pentru un pictorial perfect pentru vară, exclusiv pentru OK!.

Am întrebat-o cum de-a ales America şi cum de s-a hotărât atât de brusc să plece din România. "Aici sunt toţi producătorii, toţi writerii, e raiul artiştilor. Şi pe stradă vezi oameni cum cântă la chitară, e plin de cântăreţi aici", ne-a spus Alexandra Stan. "Prima oară când am zis să venim să stăm 2-3 luni, să vedem cum e, dar până la urmă am închiriat locul ăsta pe 8 luni şi am rămas aici."

Pentru cei care se gândesc că artista a luat o pauză, vă asigurăm că nu este adevărat şi că "aici colaborez cu foarte multă lume. Am contacte şi cu români, de exemplu Sergiu Gherman, un orădean foarte talentat, care a lucrat cu artişti mari, precum Kendrick Lamar, şi care a fost nominalizat la Grammy."

Şi da, recunoaşte că s-a îngrăşat! "Când am venit în America, m-am îngrăşat 6 kg într-o lună. Mâncam numai mâncarea lor şi nici nu mai făceam sport. Şi nu-mi venea să mănânc decât prostii, dulciuri de toate felurile, îngheţată. Şi tentaţia e mare, pentru că dacă mergi pe stradă aici, miroase peste tot a copane prăjite, a burgeri. Eu sunt foarte mâncăcioasă şi, când am ajuns aici, n-am putut să mă abţin."

Mai multe detalii despre viaţa ei în Santa Monica şi ce spune Bogdan despre relaţia lor veţi găsi într-o viitoare ediţie a revistei OK!.

OK! Goes To L.A. – proiect realizat cu sprijinul www.eturia.ro.

#buyprint

#eturia #designyourholiday #OKgoestoLA

Foto: Sorin Stana

Modifică Setările