News

Alexandra Stan nu-şi mai ascunde formele! Se fotografiază doar în ţinute transparente, pe sub care nu poartă nimic

Alexandra Stan nu-şi mai ascunde formele! Se fotografiază doar în ţinute transparente, pe sub care nu poartă nimic camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Este una dintre cele mai frumoase artiste din România, fiind recunoscută ca o mare cântăreaţă inclusiv la nivel mondial, dar în ultimele luni şi-a surprins fanii mai mult datorită fotografiilor postate pe reţelele de socializare, decât a pieselor lansate.

Alexandra Stan, căci despre ea este vorba, a avut întreaga planetă la picioare datorită piesei „Mr. Saxobeat“, care are sute de milioane de vizualizări pe YouTube, însă în ultimii ani succesul ei a fost pe o pantă descendentă. Chiar şi aşa, artista a ştiut să îşi ţină aproape fanii şi a postat pe reţelele de socializare fotografii cât mai provocatoare.

Dacă printre postări putem găsi inclusiv fotografii în care apare fără sutien, având sânii acoperiţi cu mâna, Alexandra Stan pare să fi trecut la un alt nivel, iar mai nou postează imagini în care poartă doar ţinute transparente, pe sub care nu are niciun alt articol vestimentar.

Fotografiile par a fi pe placul fanilor cântăreţei, deoarece fiecare astfel de imagine strânge câteva zeci de mii de like-uri din partea internauţilor.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările