Multimedia

Alexandra Stan, o nouă piesă în colaborae cu DJ-ul Manuel Riva

Alexandra Stan, o nouă piesă în colaborae cu DJ-ul Manuel Riva

Manuel Riva, DJ-ul şi producătorul de muzică electronică pe care trebuie să-l cunoşti după hit-ul „Mhm Mhm” cu care a şi urcat în Billboard Top 20 Club Chart lansează un nou single în colaborare cu Alexandra Stan, „Miami”.

Videoclipul piesei “Miami” filmat anul trecut în SUA, prezintă noua imagine a artistului şi completează vizual statementul muzical. Piesa vorbeşte despre exprimare liberă fără bariere lingvistice sau etnice şi inspiră la o revoluţie făcută prin dragoste după cum declară chiar el:

“Piesa <Miami> vorbeşte despre un vibe pe care îl ai în momentul în care te gândeşti la acest oraş. Este despre eliberare şi despre exprimare fără bariere lingvistice, etnice, religioase sau sexuale. Cred că oamenii pur şi simplu sunt/există, iar etichetele nu fac nimic altceva decât să ne limiteze. În general, îmi place să trăiesc acum, construiesc acum, piesă cu piesă. Nu vreau să mă proiectez pe mine, muzica mea sau proiectul meu într-un moment în viitor, pentru că ar însemna să nu mă mai bucur de lucrurile care se întâmplă acum!“.

Modifică Setările