News

Alexandra Stan s-a despărţit de iubit: "Am făcut dragoste pe plajă!"

Alexandra Stan s-a despărţit de iubit: "Am făcut dragoste pe plajă!"

Alexandra Stan i-a spus Adio! bărbatului cu care şi-a împărţit ultimele luni din viaţă. Artista spera ca această poveste să decurgă altfel, dar a fost dezamăgită.

'Pot să spun că ultimele 5 luni au fost de-a dreptul superbe, nebune, m-am simţit iubită, am călătorit, am dansat cu zeii, am făcut dragoste pe plajă, am înotat la lumina lunii, am dormit pe plajă, mi-am făcut o mulţime de prieteni. (…)

Acum însă ştiu că totul se întâmplă cu un motiv, sunt în armonie cu totul, chiar dacă sunt rănită şi tristă, aşa cum era normal să fiu. Nu dau vina pe nimeni, cu atât mai mult nu pe el. Da, a fost frumos să visez alături de cineva şi să îmi fac planuri de viitor.

Este trist că nu se vor realiza, dar asta m-a făcut să îmi dau seama că trebuie să fiu recunoscătoare pentru fiecare moment în care trăim, pentru că nu ştim unde ne duce viaţa, care este drumul nostru, şi atunci trebuie să ne bucurăm de fiecare moment”, spune Alexandra.

Artista recunoaşte că se luptă să îl dea uitării şi să nu îl urască. “Într-un final, suntem doar noi şi familia noastră. Iar dacă l-aş întâlni, i-aş spune asta: A fost frumos să trăiesc alături de tine în ultimele luni! Sunt foarte recunoscătoare pentru toate darurile pe care mi le-ai făcut, pentru toate lecţiile pe care mi le-ai dat, pentru calmul, iubirea, fericirea, prietenii, locurile unde m-ai dus…

Îmi va fi dor de toate acestea, deja îmi este. Sunt încă în şoc şi tot mă gândesc la tine în fiecare moment, mă lupt să mă deconectez de tine, şi încerc să îmi amintesc doar de lucrurile frumoase ca să nu te urăsc, să nu îmi otrăvesc inima!”

 

 

Comentarii

Modifică Setările