Multimedia

Alexandra Ungureanu, schimbare de macaz în muzică, alături de Marius Moga

Alexandra Ungureanu, schimbare de macaz în muzică, alături de Marius Moga

Noul videoclip al piesei #BateBate explorează un sound Future Pop cu subtile influenţe etno şi recompune o imagine nouă a esteticii autentic româneşti.

Colaborarea Alexandrei Ungureanu cu Marius Moga pentru acest single a început acum ceva timp, însă amândoi au căzut de acord că lucrurile bune se întâmplă natural şi au timpul lor propriu, iar momentul potrivit lansării a sosit.

„Am început să o compunem acum nişte ani şi a trecut prin tot felul de transformări. Mă bucur că, în sfarşit, se lansează. Mi se pare cool îmbinarea aceasta între pop şi un pic de etno futuristic”, a declarat Marius la filmările pentru videoclip.

#BateBate este un nou început în cariera Alexandrei, fiind, de altfel, şi primul single lansat sub label-ul Cat Music. Piesa vorbeşte despre un proces de transformare personală a artistei, care a dus-o mai aproape de ea însăşi şi de rădăcinile ei.

„Pornesc la drum cu o muzică nouă, fresh, care mă reprezintă ca mesaj. O să spun poveştile mele. Fac nişte lucruri pe care nu le-am mai făcut până acum. Atâtea motive să am fluturaşi în stomac‘’, spune Alexandra Ungureanu.

Coregrafia semnată de Emil Rengle completează conceptul creativ din spatele videoclipului prin elemente ritmice şi sincroane împrumutate din dansurile autentic româneşti, în timp ce costumele alese te duc cu gândul la o piesă de dans contemporan.

https://youtu.be/5AiiF8tIIxI

Modifică Setările