Vedete

Alexandra Velniciuc a avut coronavirus. Actriţa a dezvăluit: "Am trecut cu nesimţire peste el, nu am avut probleme"

Alexandra Velniciuc a avut coronavirus. Actriţa a dezvăluit: "Am trecut cu nesimţire peste el, nu am avut probleme"

Multe vedete din România, mulţi actori, actriţe, oameni de televiziune au fost infectaţi cu noul virus. Unii au avut forme uşoare, unii au stat săptămâni de zile în spital, sub tratament şi observaţia medicilor. Iată că actriţa Alexandra Velniciuc a fost şi ea infectată cu coronavirus şi acum a dezvăluit cum a fost experienţa aceasta pentru ea. 

La 40 de ani, Alexandra Velniciuc a făcut coronavirus. A fost infectată, dar nu a avut mari probleme. 

 "Eu cred că nu degeaba ne-a fost dată perioada aceasta. Cel mai simplu e să clachezi şi s-o iei razna. La ce-mi foloseşte să fiu sănătoasă fizic, dacă stau în casă degeaba? Cred că ţinem prea mult la noi şi suntem prea narcisişti şi nu cred că aceasta este o direcţie bună de abordare a vieţii. Am şi avut Covid. Am trecut cu nesimţire peste el, nu am avut probleme, Slavă Domnului!

Dar nici nu poţi să-ţi subjugi viaţa şi mintea unui virus. Trebuie să găsim o formulă să supravieţuim cu el, dar în nici un caz să ne închidem în casă, să ne înstrăinăm, să ne însingurăm şi să credem că, dacă ne păzim cu atâta vehemenţă vom ieşi teferi mai târziu. Că teferi nu mai ieşim, la minte în primul rând", a declarat actriţa pentru click.ro.

Drama Alexandrei Velniciuc. Actriţa a găsit acum puterea să îşi spună povestea vieţii: "Alergam după femei pe stradă şi le strigam mama"

Alexandra Velniciuc urcă pe scena teatrelor din România şi face spectacol. La televizor apare destul de rar, dar impresionează atunci când o vedem pe sticlă. Şi-a spus acum povestea, una plină de suferinţă chiar din primii ani de viaţă. A fost abandonată de mamă!

Are 40 de ani şi o carieră de succes pe scena teatrelor de la noi. A jucat o mulţime de roluri, multe de suces, dar de cel mai important a fost privată: de rolul de fiică din viaţă reală. Alexandra Velniciuc şi-a spus povestea acum, una încărcată de emoţie, de suferinţă. Actriţa a mărturisit că la doi ani a fost părăsită de cea care i-a dat naştere. I-a fost îngrozitor de greu, avea nevoie de prezenaţa mamei.

Foto: Facebook

Modifică Setările