News

Alexandru Arşinel are o nouă colegă de scenă. Cine este actriţa care a înlocuit-o pe Stela Popescu?

Alexandru Arşinel are o nouă colegă de scenă. Cine este actriţa care a înlocuit-o pe Stela Popescu?

În urmă cu câteva săptămâni aflam că mai mulţi artişti ai Teatrului ”Constantin Tănase” erau aşteptaţi în Spania, la începutul lunii decembrie, pentru două spectacole.Printre ei se număra şi cuplul Alexandru Arşinel-Stela Popescu. Decesul artistei l-a determinat însă pe Arşinel să-şi găsească de urgenţă o altă parteneră de scenă.

Stela Popescu a încetat din viaţă joia trecută, la vârstă de 81 de ani, vestea şocându-i şi pe românii stabiliţi în Spania, care o aşteptau nerăbdători, pe 2 şi pe 3 decembrie, pentru două reprezentaţii, cu spectacolul „E Viva Revista”, alături de alte nume mari precum Alexandru Arşinel, Monica Anghel, Luminiţa Anghel, Valentina Fătu şi Vasile Muraru. Turneul a fost organizat de Asociaţia Românilor din Valencia, condusă de părintele Paroh Daniel Toadere şi de soţia sa, Maria Toader.

Actorii aflaţi pe afişul acestui eveniment au decis totuşi să plece în această seară la drum, nu înainte ca Alexandru Arşinel să facă şi câteva modificări în desfăşurător. Rămas fără colega de scenă, alături de care a jucat 40 de ani, directorul Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase” şi-a găsit repede o nouă colegă pentru momentele umoristice: „Alexandru Arşinel va fi prezentator, va cânta şi va avea câteva monoloage. Nimeni nu o înlocuieşte pe Stela Popescu, însă Arşinel va avea câteva cuplete cu tânăra actriţă a teatrului nostru, Ana Maria Donosa. Va avea momentele ei, însă acum va face şi câteva cuplete cu maestrul Arşinel”, ne-au povestit surse din interiorul Teatrului ”Constantin Tănase”. La cele două evenimente de peste graniţă, se va ţine un moment de reculegere, dar va exista şi un moment special dedicat Stelei Popescu. Poza reginei comediei a rămas pe afiş.

Cine este noua colegă de scenă a lui Alexandru Arşinel, înlocuitoarea Stelei Popescu! Detalii şi fotografii cu ea Aici!

Modifică Setările