News

Alexandru Arşinel, despre controversatul său transplant

Alexandru Arşinel, despre controversatul său transplant

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, renumitul actor de comedie a discutat deschis despre transplantul de rinichi pe care l-a suferit acum două luni şi despre scandalul iscat în jurul acestui subiect.

„După o operaţie de transplant, îţi apare câte ceva. Mie mi-a apărut diabetul, trebuie să mă tratez cu insulină. În timp, o să ajung la medicamente", a povestit Alexandru Arşinel în platoul Kanal D, unde a venit însoţit de prietena sa de-o viaţă, actriţa Stela Popescu.

„Atunci când el a avut această problemă de sănătate, a suferit tot teatrul. El ne-a lipsit foarte mult", a spus Stela Popescu.

„Când treci printr-o situaţie precum cea prin care am trecut eu, îţi faci tot felul de gânduri. Şansa mea a fost clinica de transplant din Cluj. Eram disperat la ideea că voi ajunge la dializă. De 40 de ani am suferit de rinichi“, a ţinut să precizeze Arşinel.

„Nu vreau să mă mai gândesc la ceea ce s-a întâmplat după operaţie... N-am avut niciodată prilejul să le mulţumesc surorilor, asistentelor, femeilor de serviciu de la clinica unde am fost operat. Vreau să le mulţumesc acum. Episoadele acelea de după operaţie m-au afectat şi speriat. N-am ştiut că un transplant poate naşte ură şi atâtea intrigi. Profesorului Lucan nu îi este uşor la Cluj“, a afirmat actorul, dorind să liniştească apele.

„Am avut o refacere spectaculoasă în urmă cu câteva zile la spectacole. Mi s-au blocat plămânii de emoţie gândindu-mă cum vor reacţiona spectatorii, dar ei au reacţionat minunat. Nu mai puteam să respir la primul spectacol pe care l-am avut după transplant“, a încheiat Alexandru Arşinel.

„Publicul are nevoie de medicamentele Stela şi Arşinel“, a fost concluzia Stelei Popescu.

Foto: Teo Show

Modifică Setările