News

Alicia Vikander & Michael Fassbender, despre scenele de sex

Alicia Vikander & Michael Fassbender, despre scenele de sex

Michael Fassbender stars as Tom Sherbourne and Alicia Vikander as his wife Isabel in DreamWorks Pictures poignant drama THE LIGHT BETWEEN OCEANS, written and directed by Derek Cianfrance based on the acclaimed novel by M.L. Stedman.

Cei doi tineri actori formează un cuplu de mai bine de un an. S-au cunoscut şi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei ”The light Between Oceans”, iar acum, când promovează acest film, au povestit şi despre atmosfera încărcată de la filmări. Au acordat un interviu despre filmările peliculei ”The Light Between Oceans” Alicia Vikander şi iubitul ei, actorul Michael Fassbender, au fost invitaţi în emisiunea ”Access Hollywood”, pentru a vorbi despre cea mai recentă peliculă a lor, respectiv ”The Light Between Oceans”. Captură din noua lor peliculă Cele două staruri au oferit astfel un interviu rar, ei fiind destul de discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor amoroasă, în care au vorbit despre atracţia imediată pe care au simţit-o la filmări şi despre scenele de sex.

Michael a fost cel care a declarat cu sfială că atracţia pe care a simţit-o pentru partenera lui din film, şi ulterior din viaţa reală, a fost imediată. ”A venit instant”, a declarat amuzat actorul de 39 de ani.

Iar Alicia i-a ţinut isonul iubitului ei declarând că producţia n-avea cum să nu fie reuşită având în vedere că a lucrat cu unul dintre cei mai buni actori. ”Am fost nevoită să lucrez cu unul dintre cei mai buni actori pe care îi avem, aşa că totul a devenit mai uşor”, a declarat aceasta flatându-şi iubitul.

fassbender-vikander
Alicia şi Michael Fassbender sunt într-o relaţie din 2014

Alicia şi Michael au mai vorbit în acest interviu şi despre regizorul Derek Cianfrance, care le-ar fi fost de mare ajutor atunci când au fost nevoiţi să filmeze scenele de sex. ”Era sub pat mereu spunând <<este excelent, este excelent>>. (...) Este mereu ciudat (n.r. să filmezi scene de sex) când sunt şi alte persoane în cameră”, a mai punctat Michael Fassbender.

Modifică Setările