Vedete

Alin Oprea de la Talisman, sărbătorit de iubită. Artistul a împlinit 50 de ani: “Viaţa mea abia acum începe cu adevărat!''

Alin Oprea de la Talisman, sărbătorit de iubită. Artistul a împlinit 50 de ani: “Viaţa mea abia acum începe cu adevărat!'' camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Alin Oprea a împlinit în urmă cu două zile 50 de ani. Mai îndrăgostit ca niciodată, artistul recunoaşte că se simte mai fericit ca niciodată.

 

Medana, femeia cu care solistul are o relaţie după divorţ, i-a transmis un mesaj special, care vorbeşte, într-un fel, despre relaţia lor. “La mulţi ani, Alin Oprea!

Un moment unic şi atât de emoţionant! Mă bucur enorm că destinul a făcut în aşa fel încât acest moment special al vieţii tale, cel în care împlineşti 50 de ani, să îl petrecem împreună. Ai ajuns la vârsta cea mai importantă din viaţa unui om. Vârsta la care ai devenit mai înţelept şi mai puternic, vârsta la care poţi iubi necondiţionat, vârsta la care ai devenit un alt OM. Un om frumos, extrem de valoros, binecuvântat, cu un talent incomensurabil, dar care şi-a păstrat sufletul de copil. Sunt atât de mândră de tine! Sunt fericită că am un astfel de partener cu care pot păşi prin tumultul vieţii fără teamă, cu entuziasm şi cu zâmbetul pe buze. Îţi doresc tot ceea ce sufletul tău are nevoie. Binecuvântări divine să se reverse mereu asupra ta. Cu aleasă preţuire, devotament, admiraţie şi multă dragoste, îţi doresc un sincer şi călduros la mulţi ani, din toată inima!”

Răspunsul artistului nu s-a lăsat prea mult aşteptat.

“Viaţa mea abia acum începe cu adevărat! Am avut nevoie de 50 de ani să pot înţelege ce înseamnă fericirea, iubirea şi o viaţă trăită în armonie şi echilibru alături de un om care m-a făcut să renasc, să mă redescopăr şi să îmi cunosc adevarata valoare. Mulţumesc!”

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările